Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Mega worm 1л.- калифорнийски червей

Plagon Mega Worm 1л./5л. - Тор калифорнийски червеи

Mega Worm е натурален почвен подобрител, съставен от растителни отпадъци, компостирани от червеи. Оптималният баланс на веществата, който създава MEga Worm, стимулира буйния растеж и цъфтеж. Продуктът притежава високо органично съдържание - микроелементи, ензими и минерали като Mycorrhiza и Trichoderma, които защитават и изхранват растението. 

Цена 13,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Plagon Mega Worm 1л./5л. - Тор калифорнийски червеи

Mega Worm е натурален почвен подобрител, съставен от растителни отпадъци, компостирани от червеи. Оптималният баланс на веществата, който създава Mega Worm, стимулира буйния растеж и цъфтеж. Продуктът притежава високо органично съдържание - микроелементи, ензими и минерали като Mycorrhiza и Trichoderma, които защитават и изхранват растението.  

Приложение:

Външно: 1 литър Mega Worm за 3 - 5 м2 почва. 

В саксия: 1-2 литра Mega Worm за 10 литра почва

Състав:

100% червеева тор от Dendrobena Veneta (калифорнийски червей)

Транспортирайте в изправено положение и съхранявайте сухо и тъмно място.Температура на съхранение 0 – 30°C. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel