Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
PM Wash 300мл.

PM Wash Gravity Sprayer 300мл./ 1л.(бутилка) - почистващ продукт

PM Wash оставя растенията чисти и жизнени. Точно това са нужните условия, за да могат успешно да виреят вашите растения, в сътрудничество с прости елементи, като например прочистващ дъжд или нежен бриз. Използвайте PM Wash през етапите на вегетация, цъфтеж и особено преди и по време на жътва.

Цена 24,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

PM Wash Gravity Sprayer 300мл./ 1л.(бутилка) - почистващ продукт

PM Wash оставя растенията чисти и жизнени. Точно това са нужните условия, за да могат успешно да виреят вашите растения, в сътрудничество с прости елементи, като например прочистващ дъжд или нежен бриз. Използвайте PM Wash през етапите на вегетация, цъфтеж и особено преди и по време на жътва.

PM Wash Gravity Sprayer - Този пулверизатор е направен по технологията - Gravity Spray, която позволява да се извлекат пълните ползи от продукта PM Wash. Тази технология предоставя ултра фина лека мъгла, която равномерно се разпределя по цялата повърхност на растението. Натискайки спусъка упражнявате компресиран натиск върху цялата бутилка. PM Wash е най-чистото, а сега и най-лесното решение, за вашата градина.

Продукти от същата категория

facebook_pixel