Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Leaf Coat 500мл. - защита срещу насекоми и гъбички Leaf Coat 500мл. - защита срещу насекоми и гъбички Leaf Coat 500мл. - защита срещу насекоми и гъбички
  • -20%

BioBizz Leaf-Coat 500мл./1л. - Защита срещу насекоми и гъбички

Leaf Coat ™ е готов за употреба продукт, който укрепва и защитава растенията от нежелани насекоми и увреждащи листата гъбички. Произведен от естествен латекс, който първоначално е разработен, за да предотврати водните изпарения, създава пропусклива, саморазграждаща се преграда върху листата, която позволява на въздуха и светлината да преминат през нея.

Цена 25,00 лв. 20,00 лв.
Спестявате 20%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

BioBizz Leaf-Coat 500мл./1л. - Защита срещу насекоми и гъбички

Leaf Coat ™ е готов за употреба продукт, който укрепва и защитава растенията от нежелани насекоми и увреждащи листата гъбички. Произведен от естествен латекс, който първоначално е разработен, за да предотврати водните изпарения, създава пропусклива, саморазграждаща се преграда върху листата, която позволява на въздуха и светлината да преминат през нея.

Ако атмосферата стане твърде гореща и влажна (над 28ºC), Leaf Coat ™ помага да се предотврати загубата на прекалено много вода чрез изпаряване. В същото време естественият латексов слой, който се образува около листата, помага на растението да диша и го предпазва от "изпотяване". Също така предпазва от студ, като помага да се поддържа температурата на листата. Leaf Coat ™ е алтернатива на пестицидите. Има приятна миризма и не дразни.

Приложение:

Напръскайте напълно листата и цветовете и повторете това два пъти седмично до две седмици преди края на периода на цъфтеж. В рамките на няколко часа след нанасянето върху листата се образува много тънък еластичен слой - дебел 1,5 микрона. Неговите благоприятни ефекти траят до две седмици, докато естествено се разпадат от светлина.

Продукти от същата категория

facebook_pixel