Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
PROT-ECO BIO 16 TRIFAG

PROT-ECO BIO 16 TRIFAG (Триходерми)

PROT-ECO BIO 16 TRIFAG - Триходерми.

Микробен индуктор на резистентност срещу патогенни гъбички. Това са щамове на микроорганизми, които колонизират корените на растенията и упражняват мощен благоприятен ефект, който допринася за повишаване на системната устойчивост на растенията.

Цена 57,60 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

PROT-ECO BIO 16 TRIFAG (Триходерми)

Микробен индуктор на резистентност срещу патогенни гъбички. Това са щамове на микроорганизми, които колонизират корените на растенията и упражняват мощен благоприятен ефект, който допринася за повишаване на системната устойчивост на растенията. Тяхната устойчивост и способност да се размножават след приложение към почвата, гарантира тяхното установяване и правилно функциониране. Не са токсични за хората и животните и не се натрупват в хранителната верига.

Фитопатологии, които контролират и предотвратяват действието му:
-Патогенни гъби: Фузариум, Ризоктония, Фитиум, Фитоптофиа, Жълтеница и др.
- Освобождават антагонистични вещества в състояние да намалят други организми, които са патогенни за растенията
- Произвеждат растителни хормони, които увеличават растежа на корените
- Разтварят някои важни хранителни вещества, като фосфор и желязо, като ги прави достъпни за абсорбиране от растението.
Начин на употреба: Препоръчително е съдържанието на опаковката да се смеси в достатъчно количество вода, за да напои добре повърхността, която ще се обработва. Могат да се използват всички традиционни средства за напояване.
Дозировка: 5 до 10 ml/L, разредени във вода.
Рискове при Bio 16. Trifag може да се повтори няколко пъти по време на развитието на културата (и не е токсичен за растенията), винаги действа "превантивно", т.е. преди симптомите на болестта да се появяват, тъй като първо трябва да се установи триходерма, за да може да действа.

facebook_pixel