1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

EsencialProt PROT-ECO 30 мл. Преглед отблизо

EsencialProt PROT-ECO 30 мл. - екстракт от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти

Купувайки този продукт вие ще добавите 17 loyalty points В твоята количка ще има 17 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 0,85 лв


В наличност

EsencialProt представлява натурален продукт, извлечен от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти. Той действа като спомагателно средство при лечение, наблюдава се значително увеличаване на контакта между вредителя, земята и проникването на пестициди. EsencialProt помага на пестицидите да навлязат в труднодостъпните места на растението.

Повече детайли

Цена: 17,40 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

EsencialProt PROT-ECO 30 мл. - екстракт от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти

EsencialProt представлява натурален продукт, извлечен от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти. Той действа като спомагателно средство при лечение, наблюдава се значително увеличаване на контакта между вредителя, земята и проникването на пестициди. EsencialProt помага на пестицидите да навлязат в труднодостъпните места на растението, разпръсквайки восъчноподобните секрети на растенията, които представляват реалната физическа бариера за третирането с пестициди и увеличават тяхната устойчивост. Предотвратява кондензацията на влагата върху листа (образуването на капки), което води до задушаване на акарите и края на разпространението на гъбички.

Комбинации :

Една от най-добрите комбинации за постигане на по-добър контрол на червените паяци и акари е Cinnaprot и EsencialProt. В този случай първо прилагате Cinnaprot и след 2, 3 дни EsencialProt, същия процес се повтаря след 7-10 дена. Cinnaprot действа при контакт, отслабвайки акарите, след което EsencialProt удавя останалите вредители, образувайки тънък слой върху листата.

Дозировка : 

Листно впръскване - 1.5 мл. за 1л. вода по време на вегетация. При високи температури не превишавайте дозата! Да не се смесва с киселинно или алкално реакционни продукти, да не се смесва със сяра, мед или други хелатни метални продукти.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: