Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
EsencialProt PROT-ECO 30 мл.

EsencialProt PROT-ECO 30мл./100мл. - екстракт от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти

EsencialProt представлява натурален продукт, извлечен от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти. Той действа като спомагателно средство при лечение, наблюдава се значително увеличаване на контакта между вредителя, земята и проникването на пестициди. EsencialProt помага на пестицидите да навлязат в труднодостъпните места на растението.

Цена 17,40 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

EsencialProt PROT-ECO 30мл./100мл. - екстракт от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти

EsencialProt представлява натурален продукт, извлечен от цитрусови етерични масла и други растителни екстракти. Той действа като спомагателно средство при лечение, наблюдава се значително увеличаване на контакта между вредителя, земята и проникването на пестициди. EsencialProt помага на пестицидите да навлязат в труднодостъпните места на растението, разпръсквайки восъчноподобните секрети на растенията, които представляват реалната физическа бариера за третирането с пестициди и увеличават тяхната устойчивост. Предотвратява кондензацията на влагата върху листа (образуването на капки), което води до задушаване на акарите и края на разпространението на гъбички.

Комбинации :

Една от най-добрите комбинации за постигане на по-добър контрол на червените паяци и акари е Cinnaprot и EsencialProt. В този случай първо прилагате Cinnaprot и след 2, 3 дни EsencialProt, същия процес се повтаря след 7-10 дена. Cinnaprot действа при контакт, отслабвайки акарите, след което EsencialProt удавя останалите вредители, образувайки тънък слой върху листата.

Дозировка : 

Листно впръскване - 1.5 мл. за 1л. вода по време на вегетация. При високи температури не превишавайте дозата! Да не се смесва с киселинно или алкално реакционни продукти, да не се смесва със сяра, мед или други хелатни метални продукти.

facebook_pixel