1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Equiprot PROT-ECO 30 мл. - хранителен препарат извлечен от растителни екстракти Преглед отблизо

Equiprot PROT-ECO 30мл./ 100мл./ 250мл. - хранителен препарат извлечен от растителни екстракти

Купувайки този продукт вие ще добавите 32 loyalty points В твоята количка ще има 32 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 1,60 лв


В наличност

Equiprot е хранителен препарат за листна употреба, извлечен от растителни екстракти (хвощ), богати на киселини, органични вещества и алкалоиди, които укрепват структурната стена на третираното растение, повлиявайки положително върху развитието на всяка част от растението. Ефектът от продукта е наличен 3 часа след прилагането му.

Повече детайли

Цена: 12,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Equiprot PROT-ECO 30мл./ 100мл./ 250мл. - хранителен препарат извлечен от растителни екстракти

Equiprot е хранителен препарат за листна употреба, извлечен от растителни екстракти (хвощ), богати на киселини, органични вещества и алкалоиди, които укрепват структурната стена на третираното растение, повлиявайки положително върху развитието на всяка част от растението. Ефектът от продукта е наличен 3 часа след прилагането му. Употребата на Equiprot не води до наслояването на вредни остатъци, както и не е нужен период на изчакване след приложението му. Продуктът е подходящ за отглеждане на органична реколта.

Equiprot упражнява биологичен контрол на различни заболявания от гъбичен произход. Препоръчва се за растения с необичаен растеж или бъдеща пролетна слана. Equiprot действа като фито защита срещу тези и други стресови ситуации.

Equiprot се използва при болести, като : септориоза, алтернария, фузариум, плесен, Crivado, Dent и широк спектър от заболявания и ситуации на климатичен стрес. Неговият хранителен и анти-стресов ефект е видим по цялото растение.

За по-голям контрол върху гъбичките от Ботритис използвайте микс от Equiprot и Botryprot. В този случай Equiprot ще изсуши засегнатата част, като ускори изчезването на гъбичките. За по-добър контрол срещу брашнеста мана, използвайте микс от Equiprot и OidioProt.

Дозировка :

Листно впръскване - 7-10 мл. на 1 л. вода, в зависимост от търсения ефект и състоянието на културата.

PH смес: 5.5 - 6.5. Напръскайте всички зелени части на растението, включително цвета и долната част на листата. За лечение на разсад с ниска коренова маса се използва ниската доза. 

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: