Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Equiprot PROT-ECO 30 мл. - хранителен препарат извлечен от растителни екстракти

Equiprot PROT-ECO 30мл./ 100мл./ 250мл. - хранителен препарат извлечен от растителни екстракти

Equiprot е хранителен препарат за листна употреба, извлечен от растителни екстракти (хвощ), богати на киселини, органични вещества и алкалоиди, които укрепват структурната стена на третираното растение, повлиявайки положително върху развитието на всяка част от растението. След три часа продуктът вече ще е подействал, след което, дори и да вали това няма да повлияе на ефективността му.

Цена 12,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Equiprot PROT-ECO 30мл./ 100мл./ 250мл. - хранителен препарат извлечен от растителни екстракти

Equiprot е хранителен препарат за листна употреба, извлечен от растителни екстракти (хвощ), богати на киселини, органични вещества и алкалоиди, които укрепват структурната стена на третираното растение, повлиявайки положително върху развитието на всяка част от растението. Ефектът от продукта е наличен 3 часа след прилагането му. Употребата на Equiprot не води до наслояването на вредни остатъци, както и не е нужен период на изчакване след приложението му. Продуктът е подходящ за отглеждане на органична реколта.

Equiprot упражнява биологичен контрол на различни заболявания от гъбичен произход. Препоръчва се за растения с необичаен растеж или бъдеща пролетна слана. Equiprot действа като фито защита срещу тези и други стресови ситуации.

Equiprot се използва при болести, като : септориоза, алтернария, фузариум, плесен, Crivado, Dent и широк спектър от заболявания и ситуации на климатичен стрес. Неговият хранителен и анти-стресов ефект е видим по цялото растение.

За по-голям контрол върху гъбичките от Ботритис използвайте микс от Equiprot и Botryprot. В този случай Equiprot ще изсуши засегнатата част, като ускори изчезването на гъбичките. За по-добър контрол срещу брашнеста мана, използвайте микс от Equiprot и OidioProt.

Дозировка :

Листно впръскване - 7-10 мл. на 1 л. вода, в зависимост от търсения ефект и състоянието на културата.

PH смес: 5.5 - 6.5. Напръскайте всички зелени части на растението, включително цвета и долната част на листата. За лечение на разсад с ниска коренова маса се използва ниската доза. 

facebook_pixel