1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

PROT-ECO BOTRYPROT 30ml Преглед отблизо

PROT-ECO BOTRYPROT (срещу гъбички) 30мл./ 100мл.

Купувайки този продукт вие ще добавите 44 loyalty points В твоята количка ще има 44 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 2,20 лв


В наличност

BOTRYPROT е смес от хранителни вещества и растежни фактори от микрофлората, от екстракти от специфични микроорганизми, имащи директен ефект върху гъбите и предотвратяват развитието им. BOTRYPROT е специален продукт, който действа при контакт за контрол на гниене.

Повече детайли

Цена: 20,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

PROT-ECO BOTRYPROT (срещу гъбички) 30мл./ 100мл.

PROT-ECO BOTRYPROT

Срещу заболявания от вида Botrytis / Sclerotinia. Листно приложение

Характеристики:

BOTRYPROT е смес от хранителни вещества и растежни фактори от микрофлората, от екстракти от специфични микроорганизми, имащи директен ефект върху гъбите и предотвратяват развитието им. BOTRYPROT е специален продукт, който действа при контакт за контрол на гниене.

Ефекти:

BOTRYPROT сред другите, има и хранителни свойства, които чрез активиране на растителни ензими, стимулират собствени процеси на защита в третираното растение, това е продукт за лечение/превенция, забавя гниенето при цветя и други надземни части на растението. BOTRYPROT влияе положително на увеличаването на количеството и качеството на реколтата,

Приложения:

BOTRYPROT действа като фитостимулатор срещу негативните ефекти на гниене от гъбичен произход като Botrytis и Sderotinia, обикновено причинени в цветята от гъсеници и намаляване на температурата с увеличаване на относителната влажност на въздуха. BOTRYPROT може да се смесва/комбинира с Kenpyr за едновременна борба с гниенето и гъсениците. Продуктът е подходящ за външни, вътрешни растения и оранжерии. Продуктът не съдържа следи. 

Комбинации:

При напреднали гъбични инфекции от типа brotitys се препоръчва смесване с Equiprot. Botryprot действащ парализиращо на развитието на гъбички, а Equiprot ги изсушава. 

Дозировка:

Листно приложение: от 2 до 2,5 ml/L на всеки 10 или 15 дни, в зависимост от сериозността на атаката. Ако на следващия ден вали, можете да повторите приложението. Ph смес 5,5 - 6,5. При приложение на BOTRYPROTнамокрете добре цялото растение, включително цветята (полейте ги), което гарантира, че продуктът ще навлезе навсякъде. Прилагайте в часове с малко светлина.

СЕРТИФИЦИРАНЕ И РЕГЛАМЕНТИРАНЕ

Продукт подходящ за биологично производство (Регламент (CE) Nº 834/2007).

Тор CE за свободна продажба в цяла Европа

ВАЖНО:

Съставът, формулировката и съдържанието са гарантирани. Потребителят носи отговорност за вреди, причинени (липса на ефикасност, токсичност, като цяло, следи и т.н.) поради пълно или частично неспазване на указанията на този етикет. В случай на злополука или неразположение незабавно се свържете с лекар. Национален институт по токсикология: 915628469.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: