1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

PROT-ECO COPPERPROT 100ml Преглед отблизо

PROT-ECO COPPERPROT (Срещу гъбични заболявания) 100мл.

Купувайки този продукт вие ще добавите 31 loyalty points В твоята количка ще има 31 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 1,55 лв


В наличност

COPPERPROT е коректор на дефицит на мед (Cu), който оказва отрицателно влияние върху различни гъби и бактерии. Стимулира развитието на корените. Този продукт представлява голям интерес за култиваторите на външни, вътрешни растения и оранжерии.

Повече детайли

Цена: 31,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

PROT-ECO COPPERPROT (Срещу гъбични заболявания) 100мл.

PROT-ECO COPPERPROT

Срещу гъбични заболявания. Мед. Приложение върху листата и корените

Характеристики:

COPPERPROT е коректор на дефицит на мед (Cu), който оказва отрицателно влияние върху различни гъби и бактерии. Стимулира развитието на корените. Този продукт представлява голям интерес за култиваторите на външни, вътрешни растения и оранжерии.

Ефекти:

Тъй като COPPERPROT е частично хелатиран, в допълнение към хранителния си принос, има и лечебен/превантивен ефект върху различни заболявания, причинени от гъбички, които могат да бъдат: Алтернария, Монилиа, листни петна, ръжда, Ботритис,... И отчасти благодарение на изсушаващия си ефект, голям брой бактерии.

Приложения:

COPPERPROT  се използва в случай на дефицит на даден елемент (Cu) и по време на появата на първите симптоми на заболявания като Алтернария, Монилиа (мумифицирано), листни петна, ръжда, Ботритис... И голям брой фитопатогенни бактерии (бактериостатично действие). COPPERPROT действа при контакт. Продуктът не съдържа следи. Спрете приложението 10-15 дни преди реколта. Не влияе на цветовете или смолата. Биоразградим, използва се в биологичното земеделие и интегрирана борба с вредителите.

Дозировка:

Листно: 2-3 ml / L. В случай на тежки атаки могат да се направят две третирания до 2.5 m/L с интервал от 3-4 дни (в зависимост от хранителния статус и т.н.), обикновено на всеки 10 или 15 дни. Старателно намокрете цялото растение, включително гърбовете на листата. Нанасяйте в часове със слаба светлина и не прилагайте при екстремни температури.

Коренно: 2 - 2,5 ml / L

И в двата случая, Ph на сместа е 6-7. COOPERPROT не е токсичен за живите организми, включително полезни микроорганизми в ризосферата, пчели и полезни членестоноги. Не прилагайте аминокиселини към растнеието заедно с COPPERPROT.

СЕРТИФИЦИРАНЕ И РЕГЛАМЕНТИРАНЕ:

Национален наторител за свободна продажба в Испания. Комплексен меден разтвор

ВАЖНО:

Дръжте далеч от обсега на деца и храни, напитки и фураж. В случай на злополука или неразположение незабавно се свържете с лекар. Национален институт по токсикология: 915628469.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: