Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Hotbox Sulfume Sulphur Vapouriser Hotbox Sulfume Sulphur Vapouriser

Hotbox Sulfume Sulphur Vapouriser (Серен изпарител)

Hotbox Sulfume Серен изпарител е един от най-добрите начини за предотвратяване на плесен и борба срещу вредители. Hotbox бавно освобождава серни изпарения, потискайки разпространението на брашнеста мана, "Botrytis" и вредители като акарите. Отличен продукт. Ефективен в помещения с обем до 100 m2.

Цена 199,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hotbox Sulfume Sulphur Vapouriser (Серен изпарител)

Hotbox Sulfume Sulphur Vaporiser

Hotbox Sulfume Серен изпарител е един от най-добрите начини за предотвратяване на плесен и борба срещу вредители. Hotbox бавно освобождава серни изпарения, потискайки разпространението на брашнеста мана, "Botrytis" и вредители като акарите. Отличен продукт. 

  • Отлична превантивна мярка срещу плесени и голям брой градински вредители
  • Изобретателния дизайн предоставя отделянето само на серни изпарения - без горене
  • Най-добре е да се изпозлва през тъмните периоди, при спрян въздухобмен
  • Може да съдържа достатъчно сяра за голям брой нощни обработки
  • Не е токсичен за хората и не засяга растежа на растенията 
  • Ефективен е в помещения до 100 m2
  • Серния прах се предлага и отделно

Как работи Hotbox Sulfume Sulphur Vaporiser:

Hotbox Sulfume Sulphur Vaporiser нагрява сярата посредством топла плоча. HotBox-a нагрява сярата точно до степента, в която тя започва бавно да се изпарява в помещението за отглеждане. С внимателно контролираните нагревателни процеси, HotBox-a не произвежда каквито и да е токсични продукти, вследствие на горене, като например серен диоксид, отделят се само серни изпарения. Тези изпарения убиват порите на плесена и предотвратяват разпространението на гъбички и загниване. Сярата е токсична за акари (spider mites) и различни видове растителни вредители. HotBox-a предоставя 2гр. консистирана сяра в 8 часов период, като осигурява нулева загуба.

Как да използваме Hotbox Sulfume Sulphur Vaporiser:

1 брой Hotbox Sulfume Sulphur Vaporiser може да бъде достатъчен за помещения до 100 м2 . HotBox-a трябва да бъде окачен приблизително в центъра на помещението на височина минимум 1 метър от тавана, за да могат серните изпарения да се разпръснат подобаващо. Серния контейнер в HotBox-a трябва да бъде напълнен до обозначението със сяра и после да се постави върху вътрешната топла плоча. По време на обработката е наложително да изключите въздухообмена в помещението, за да се запази сярата и да постигнем желания ефект. Това означава че най-подходящото време за ползване е през тъмния период. Обработката отнема 8 часа и можем да използваме таймер, който да включва и изключва HotBox-a. Като превантивна мярка, HotBox-a трябва да се използва един път в седмицата. В случаи на настоящо заразяване, HotBox-a може да се използва толкова често, колкото е нужно, дори през всеки тъмен период, в продължение на седмица или докато ситуацията е под контрол.

facebook_pixel