Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
REFLECTOR IRRADIATOR (150 mm/6inc.)
  • -35%

REFLECTOR IRRADIATOR (150 mm/6inc.) - въздушно охлаждан рефлектор

Irradiator® 6 от Sun System е отлично изработен въздушно охлаждан рефлектор на рентабилна цена. Изцяло херметично уплътнен с двойно стъкло, разполагащо с кабел за задържане Swing Stop®, предпазващ от нежелано отваряне, както и затварящ механизъм със захващащи винтове за лесна употреба и отлично уплътнение.

Цена 332,00 лв. 215,80 лв.
Спестявате 35%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

REFLECTOR IRRADIATOR (150 mm/6inc.) - въздушно охлаждан рефлектор

Irradiator® 6 от Sun System е отлично изработен въздушно охлаждан рефлектор на рентабилна цена. Изцяло херметично уплътнен с двойно стъкло, разполагащо с кабел за задържане Swing Stop®, предпазващ от нежелано отваряне, както и затварящ механизъм със захващащи винтове за лесна употреба и отлично уплътнение. Високо отразяващия алуминиев интериор предоставя отлична отразяваща способност и дифузия. Irradiator® 6 е снабден с 150мм фланец в двата края за монтиране на въздуховоди, които отвеждат горещия въздух, позволявайки ви да поддържате нужната температура за здравословни растения. Рефлектора има поцинкован стоманен корпус с прахово покритие.

Размери:

Дължина : 57см

Широчина : 53.3см

Височина  : 22.5см 

Продукти от същата категория

facebook_pixel