Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Jiffy7 41мм 1бр Jiffy7 41мм 1бр Jiffy7 41мм 1бр Jiffy7 41мм 1бр

Jiffy7 41мм пресовани торфени цилиндърчета 1бр.

Jiffy 7 - пресовани торфени цилиндърчета, които лесно набъбват при поливане с вода. Подходящи за покълване на семена, вкореняване на резници(клонинги) и отглеждане на вашите малки растения(бебета). 

Цена 0,28 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Jiffy7 41мм пресовани торфени цилиндърчета 1бр.

Пелети Jiffy-7 - фина мрежа с изпълнена с висококачествен субстрат и след това сгъстен(пресован), за да се поличат удобни за транспорт и съхранение пелети. Просто добавете малко вода и джифи(Jiffy) ще увеличи до седем пъти размера си в рамките на няколко секунди.Обвит с Фина, биоразградима  мрежа,през която корените проникват безпроблемно, осигурява  оптимална циркулация на въздуха и водата.

Продукти от същата категория

facebook_pixel