Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
EAZY BLOCK (75X75X60 MM) EAZY BLOCK (75X75X60 MM) EAZY BLOCK (75X75X60 MM)

EAZY BLOCK (75X75X60 MM) - Органични кубчета

Eazy Block е изключително гъвкав и работи във всяко приложение и във всички системи за отглеждане.

Цена 2,50 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

EAZY BLOCK (75X75X60 MM) - Органични кубчета

По-силно и по-бързо вкореняване от всичко останало на пазара. Eazy Block е следващата стъпка в еволюцията в устойчивите растителни среди, като подчертава всички превъзходни характеристики на Eazy Plug - от предварително зададени и буферирани стойности на pH и ЕС, до саморегулиращото се съотношение въздух/вода. Напълно универсално, намира приложение във всички възможни начини за отглеждане. 

Благодарение на т.нар. "подрязване на въздуха" кореновата структура ще бъде много гъста. Eazy Block има много добра структура, затова не се налага да има пластмасова опаковка. Без пластмасовата опакова, корените спират да растат, когато достигнат външната част на блокчето. В този момент се осъществява т.нар. "подрязване на въздуха". Това означава, че първичните корени престават да растат извън блокчето, тъй като се излагат на сравнително сух въздух. Това ще стимулира изобилен растеж на вторични корени и коренови косми, които ще се разпространяват в цялото блокче. Ефектът ще генерира много добре развита коренова система с максимална способност за усвояване за най-добрия възможен прием на хранителни вещества и течности. 

Как да използвате Eazy Block:

  •  Навлажнете блокчето

Пригответе вода с рН 5.8. По желание, можете да добавите корен-стимулатор към водата. Оставете Eazy Block да попие напълно подготвената вода. Оставете излишната вода  да се отцеди . Не изстисквайте и не изсушавайте блокчето - то е саморегулиращо се и ще задържи толкова водата, колкото му е необходима за оптимално ниво на влага и оптимално съотношение въздух/вода. 

  • Поставете Eazy Plug-тапата в Eazy Block

Поставете Eazy Plug-тапата с резника или семката в дупката в горната част на Eazy Block. Тя ще пасне добре и така ще избегнете стреса от пресаждане.

  •  Повторно навлажняване

Навлажнете Eazy Block, само ако тук-таме са се появили по-светло кафяви петънца.

  •  Торене

След 5 дни започнете да навлажнявате блокчетата с лека хранителна смес с EC 1.2-1.4 и рН 5.8.

  • пресадете върху върху Eazy Pyramid

За 8-10 дни младото растение трябва да е прокарало корени през цялото блокче. Корените са започнали да се издължават и вече е време да пресадите.

Има неограничен срок на годност. Eazy Block се доставя сух, така че е много лек и чист, така че няма риск от плесен. Eazy Dry Block е проектиран да абсорбира водата много лесно и е невероятно бърз, като същевременно запазва всичките си оригинални характеристики.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА EAZY BLOCK (75X75X60 MM)
Проводимост: 1 mS / cm
рН: 5.8.
Размери: 7,5 х 7,5 х 6,5 см

Продукти от същата категория

facebook_pixel