Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -10%

Root Tex Pot 18,9л. - Черна саксия от геотекстил (кръгла)

Геотекстилните саксии Root Tex осигуряват на вашите растения по-здравословен растеж, чрез аериране на кореновата зона и предотвратяване на анаеробното състояние в почвата. 

Цена 8,20 лв. 7,38 лв.
Спестявате 10%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Root Tex Pot 18,9л. - Черна саксия от геотекстил (кръгла)

След като корените на растенията достигнат стената на саксията, върховете им ще се отклонят до хиляди нови влакнести корени, което ще предотврати кръговидното оплитане на корените в саксията, като по този начин ще предпази растението от задушаване. Също така се създава въздушна бариера, която изолира кореновата зона при студено време, а при топло време тази бариера позволява свободното движение на въздуха, което предпазва растението от прегряване. Лесни за транспортиране поради леката си и компактна форма.

Продукти от същата категория

facebook_pixel