1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Dual Fuel - тор за растеж и цъфтеж 1л./4л. Преглед отблизо

GP Dual Fuel 2 Part Complete Kit - Комплект 500мл.

Купувайки този продукт вие ще добавите 109 loyalty points В твоята количка ще има 109 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 5,45 лв


В наличност

Простата и ефективна хранителна система от две части на Green Planet Dual Fuel вече се предлага в удобен и готов за употреба хранителен комплект. Този чисто нов комплект се предлага и с някои от най-добрите добавки на Green Planet, за да помогнете на вашите растения да достигнат пълния си потенциал.

Повече детайли

Цена: 109,60 лв

Открихте по-добра цена?

За сваляне

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

GP Dual Fuel 2 Part Complete Kit - Комплект 500мл.

 GP Dual Fuel 2 Part Complete Kit - Комплект 500мл.
Простата и ефективна хранителна система от две части на Green Planet, Dual Fuel, вече се предлага в удобен и готов за употреба хранителен комплект. Чисто новият комплект се предлага с някои от най-добрите добавки на Green Planet, за да помогнете на вашите растения да достигнат пълния си потенциал.

Този комплект включва всички хранителни вещества и добавки, които ще ви трябват, за да отглеждате от wegetaciq до последните седмици на цъфтежa, в удобни бутилки от 500 ml.

Включва:

  • 500мл Dual Fuel 1
  • 500мл Dual Fuel 2
  • 500мл Vitathrive
  • 500мл Massive Bloom
  • 500мл Liquid Weight
  • 500мл Rezin

 Dual Fuel е формула от световна класа, създадена да отговаря на сложните нужди на професионалния производител, като същевременно остава проста за използване за начинаещия. Не е необходимо да се мъчите с различни измервания на всяка част на различни етапи на растеж; Dual Fuel се използва в съотношение 1: 1 през целия цикъл, като дава богати зелени листа във вегетацията, последвани от големи резултати в цъфтежа!

 Тази научно разработена формулировка осигурява възможно най-доброто хранене; перфектният баланс на макронутриенти, хелатни метали, нисък индекс на соли и не съдържа абсолютно никакви карбонати или добавени багрила. Формулата с 2 части осигурява две отделни смеси от хранителни вещества, които работят безпроблемно заедно, когато се смесят във вашия резервоар.

 Dual Fuel е ултра концентриран, за да намали обема на хранителни вещества, необходими в стаята за отглеждане. Това драстично намалява необходимостта от складиране, съхранение и обработка на големи обеми тор, като едновременно с това се минимизират пластмасовите отпадъци.

 Този продукт също преминава през строг процес на филтриране по време на производството, което води до супер чист продукт. Това съкращава времето, необходимо за почистване на вашия резервоар, подобряване на санитарните условия и намаляване на разходите за труд. Когато Dual Fuel се смеси в резервоара, вашето pH ще се установи естествено за 6–6,5, което ще намали нуждата от агресивни киселинни или алкални химикали.

 Въпреки че Dual Fuel има по-високо ниво на азот през целия етап на цъфтеж в сравнение с други формули, резултатите от нашите тестове на потребители и изпитвания на производители ни уверяват, че добавеният азот в цъфтеж не влияе негативно на вашите растения по време на цъфтежа.
 Твърдениеето, че азотът трябва да бъде напълно елиминиран във фазата на цъфтеж, е заблуда, която възниква в градинарската общност в продължение на много години. Тази идеология за съжаление се превърна в норма, което доведе до това някои производители да премахнат изцяло азота по време на цъфтежния етап. Азотът обаче не трябва да се елиминира изцяло по време на цъфтеж; той играе основна роля в производството на цвят и е от съществено значение за производството на цитокинини - основни хормони, които насърчават растежа и разклонването на тъканите, което го прави най-необходимия макроелемент.
 За производителите, загрижени за отрицателните ефекти на азота по време на етапа на цъфтеж, препоръчваме да използват Dual Fuel, заедно с добавката за цъфтеж на базата на калий, като например Dense Bud Compactor. Добавеният калий (К) ще засили енергията на вашата реколта, като допълнително противодейства на негативните ефекти на високите нива на азот, като същевременно поддържа силен баланс на макронутриенти и микроелементи.
 Употреба:
0,5мл до 2,5мл. на 1л.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: