1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

Електрически тример Pro 400мм Преглед отблизо

Електрически тример Pro 400мм

Купувайки този продукт вие ще добавите 868 loyalty points В твоята количка ще има 868 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 43,40 лв


В наличност

Електрически тример с диаметър 400мм, дъно от нераждаема стомана и напълно прозрачна горна част. Двигателят на уреда е интегриран в основата му. Напълно прозрачната горна част ви позволява да наблюдавате работния процес и неговия етап, без се налага да махате капака.

Повече детайли

Цена: 868,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Електрически тример Pro 400мм

Електрически тример с диаметър 400мм, дъно от нераждаема стомана и напълно прозрачна горна част. Двигателят на уреда е интегриран в основата му. Напълно прозрачната горна част ви позволява да наблюдавате работния процес и неговия етап, без се налага да махате капака. Този уред премахва листата бързо, лесно и ефикасно, спестявайки ви усилия и много време, нужно за следващия етап на сушене и запазване на качеството на реколтата.

Този тример е изработен от висококачествени материали - всички метални части са изработени от неръждаема стомана с медицински клас, капака е от високо устойчив поликарбонат, висококачествен каучук и тих и ефикасен мотор. Лесен за употреба, просто разположете цветовете върху решетката, поставете обратно капака и включете уреда в електрическото захранване (има опция и за ръчна работа с помоща на дръжката в горната част на капака). Зелените силиконови пръсти задвижват цветовете в едната посока, докато острието на дъното на решетката се върти в обратната посока, изрязвайки  всички останали излишни листа. Тези листа се събират в дъното на купата и могат да се използват за извличане на екстракти.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: