Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Coup Perfect Color HPS+ Coup Perfect Color HPS+ Coup Perfect Color HPS+ Coup Perfect Color HPS+

Coup Perfect Color HPS+ Защитни очила

Насладете се на отглеждането си със стил с тези спортни, гъвкави очила! Изработени от първокласно минерално стъкло, Coup Perfect Color HPS + осигуряват корекция на цветовете, така че да виждате реално какво се случва във вашата стая за отглеждане. UV и IR защита, плюс сребърно покритие за крушки с двоен край.

Цена 292,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Coup Perfect Color HPS+ Защитни очила

Don't grow blind
Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Слънчевите очила Perfect Color HPS + за отглеждане в стаята са оптичният инструмент за отглеждане на закрито и на открито под натриеви светлини с високо налягане. Тези лещи от минерално стъкло се вливат с редки земни елементи, за да филтрират светлинния спектър на растението и да възстановят естествения цвят, което улеснява откриването на проблеми като вредители и недостиг на хранителни вещества. Формулирани с висококачествено немско стъкло, лещите Perfect Color HPS + са устойчиви на надраскване, лесни за почистване и не замъгляват като евтини пластмасови лещи. Те също така блокират ултравиолетовата светлина и инфрачервената топлина, поддържайки очите хладни и влажни при ярки светлини в стаята. Сребърното "плюс" покритие отслабва ефектите от големи мащаби нараства над 10 000 вата и HPS осветителни тела с двоен край. Тези лещи използват технология за филтриране с прорези, за да балансират цвета и да позволят използването с мобилни телефони или други екрани.

Технология на рамката
 Този модел разполага със скрити гъвкави панти за персонализиран монтаж, който не жертва стила. Рамката е удобна и гъвкава, тъй като е направена с TR90: невероятно издръжлив и лек термопластичен материал. Произведен с швейцарска технология, TR90 позволява на Coup да се огъне под натиск и да контурира лицето ви.

Продукти от същата категория

facebook_pixel