1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Aviator HPS Clip-On Преглед отблизо

Aviator HPS Clip-Ons

Купувайки този продукт вие ще добавите 115 loyalty points В твоята количка ще има 115 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 5,75 лв


В наличност

Method Seven Clip-Ons променят начина, по който виждате вашите растения, като използвате собствени очила с рецепта! Очаквайте високо качество и изключително балансиране на цветовете за HPS осветление.

Повече детайли

Цена: 115,50 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Aviator HPS Clip-Ons

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Очилата са оптичен инструмент за отглеждане на закрито и на открито под натриеви лампи с високо налягане. Тези полимерни лещи са произведени по строги стандарти от Carl Zeiss. Технологията за филтриране с прорези възстановява естествения цвят, което улеснява откриването на проблеми като вредители и недостиг на хранителни вещества. Тези трайни, непромокаеми лещи блокират ултравиолетовата светлина и близката инфрачервена топлина, поддържайки очите хладни и влажни при ярки светлини в стаята.

Технология на рамката
Нашата скоба в стил Aviator има пружинни метални скоби с гумено покритие, които нежно се захващат на очилата ви. Този стил Aviator се вписва в голямо разнообразие от по-големи очила. За очила с по-малка форма проверете Classic HPS Clips-on.

Размери: 45 mm (височина на обектива) x 12 mm (ширина на моста) x 132 mm (пълна ширина)

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: