1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Cultivator HPS+ Преглед отблизо

Cultivator HPS+

Купувайки този продукт вие ще добавите 115 loyalty points В твоята количка ще има 115 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 5,75 лв


В наличност

Cultivator HPS+ осигурява високо качество и изключително балансиране на цветовете за HPS осветление с нашите очила, произведени от Carl Zeiss Vision. Отговаря или надвишава стандартите ANSI-Z87 + S & CSA-Z94.3.

Повече детайли

Цена: 115,50 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Cultivator HPS+

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Очилата са оптичният инструмент за отглеждане на закрито и на открито под натриеви лампи с високо налягане. Тези полимерни лещи са произведени по строги стандарти от Carl Zeiss. Технологията за филтриране с прорези възстановява естествения цвят, което улеснява откриването на проблеми като вредители и недостиг на хранителни вещества. Тези трайни, нечупливи очила блокират UV светлината и близката инфрачервена топлина, поддържайки очите хладни и влажни при ярки светлини в стаята.

Технология на рамката
Рамата е изработена от устойчив на удар поликарбонат с високо ниво, за гъвкаво и леко прилепване. Тази рамка включва неплъзгащи се гумени подложки за нос, които държат рамката удобно за часове, дори в горещи условия. Сертифициран от независими лаборатории, за да отговаря или надхвърля международните спецификации ANSI MSZ87 + S и канадския CSA Z94.3. Това включва устойчивост на удар с висока скорост. Страхотно е и за бягане на открито и планинско колоездене!

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: