1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Operator HPS+ Преглед отблизо

Operator HPS+

Купувайки този продукт вие ще добавите 155 loyalty points В твоята количка ще има 155 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 7,75 лв


В наличност

Насладете се на изключително балансиране на цветовете за осветление HPS (натриево налягане с високо налягане) с нашите очила, произведени в съответствие с изискванията на Carl Zeiss Vision, обвити в италианска, лека рамка.

Повече детайли

Цена: 155,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Operator HPS+

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Премиум полимерни лещи със 100% UV защита и светкавично сребърно външно покритие на лещите, произведени по строги стандарти от Carl Zeiss. За разлика от евтините слънчеви очила, тези лещи са децентрирани (асиметрични), за да елиминират изкривяванията, които иначе биха възникнали при извити лещи. Изпитайте балансиран цвят при натриево осветление с високо налягане.

Технология на рамката
Рамката е направена с швейцарска полимерна технология TR-90 за гъвкаво и леко прилепване. Тази рамка осигурява пълно покритие с италианско майсторство и стил.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: