Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Operator HPS+ Operator HPS+ Operator HPS+

Operator HPS+ Защитни очила

Насладете се на изключително балансиране на цветовете за осветление HPS (натриево налягане с високо налягане) с нашите очила, произведени в съответствие с изискванията на Carl Zeiss Vision, обвити в италианска, лека рамка.

Цена 155,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Operator HPS+ Защитни очила

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Премиум полимерни лещи със 100% UV защита и светкавично сребърно външно покритие на лещите, произведени по строги стандарти от Carl Zeiss. За разлика от евтините слънчеви очила, тези лещи са децентрирани (асиметрични), за да елиминират изкривяванията, които иначе биха възникнали при извити лещи. Изпитайте балансиран цвят при натриево осветление с високо налягане.

Технология на рамката
Рамката е направена с швейцарска полимерна технология TR-90 за гъвкаво и леко прилепване. Тази рамка осигурява пълно покритие с италианско майсторство и стил.

Продукти от същата категория

facebook_pixel