1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Agent 939 FX Преглед отблизо

Agent 939 FX

Купувайки този продукт вие ще добавите 234 loyalty points В твоята количка ще има 234 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 11,70 лв


В наличност

Новият ни обектив FX е инженерно чудо, проектирано съвместно с лабораториите Carl Zeiss, офталмолози, оптични физици и дори електроинженер. Полимерните лещи предпазват очите срещу UV. Отговаря или надвишава стандартите CSA-Z94.3.

* Не се използва с метални халогенни лампи 6500 ° K - 10 000 ° K, светлинни (синьо + лилаво) или LED светлини с пурпурен спектър.

Повече детайли

Цена: 234,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Agent 939 FX

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Новият ни обектив FX е инженерно чудо, проектирано съвместно с лабораториите Carl Zeiss, офталмолози, оптични физици и дори електроинженер. Насладете се на комфорт и безопасност, докато работите под ярки LED светлини с пълен спектър и 3000 ° K - 4200 ° K CMH / LEC лампи. Пълноспектърната LED технология излъчва мощна лентова радиация и потенциално UVC; докато CMH / LEC лампите съдържат UV и инфрачервена светлина. Обективът FX е забележителен в способността си да прониква в очите ви с високо ниво на полезна светлина удобно и безопасно, позволявайки на очите ви да работят по-естествено и с по-малко напрежение. Обективът FX също така блокира някои близки инфрачервени лъчи, което помага да поддържате очите си хладни и влажни. В допълнение към защитата на очите ви под ярките светлини на вашето отглеждане на закрито, обективът FX е фантастичен за носене на открито в горещ слънчев ден.
* Не се използва с метални халогенни лампи 6500 ° K - 10 000 ° K, светлинни (синьо + лилаво) или LED светлини с пурпурен спектър.

Технология на рамката
Рамката на Agent 939 е удобна и гъвкава, тъй като е направена с TR90! TR90 е произведен чрез швейцарска технология като термопластичен материал, който е невероятно издръжлив, гъвкав и лек. Слънчевите очила, произведени с TR90, имат гъвкаво качество, което им позволява да се огъват под натиск и да контурират лицето ви удобно.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: