1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Operator LED+ Преглед отблизо

Operator LED+

Купувайки този продукт вие ще добавите 155 loyalty points В твоята количка ще има 155 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 7,75 лв


В наличност

Както нищо друго, първата в света плака, оптимизирана за синьо-лилаво и LED осветление с пурпурен спектър. Лещи, произведени по взискателни стандарти и оптична яснота от Carl Zeiss Vision, обвити в италиански рамки.

* Не се използва с LED светлини с пълен спектър.

Повече детайли

Цена: 155,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Operator LED+

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на рамката
Рамката на оператора е направена с швейцарска полимерна технология TR-90 за гъвкаво и леко прилепване. Тази рамка с пълна обвивка осигурява пълно покритие с италианско майсторство и стил.

Технология на обектива
Премиум полимерни лещи със 100% UV защита и светкавично сребърно външно покритие на лещите, произведени по строги стандарти от Carl Zeiss. За разлика от евтините слънчеви очила, тези лещи са децентрирани (асиметрични), за да елиминират изкривяванията, които иначе биха възникнали при извити лещи. Насладете се на балансиран цвят при светкавични (синьо + лилаво) или пурпурно светодиодно осветление. * Не се използва с LED светлини с пълен спектър.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: