1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Evolution SUN Polarized Преглед отблизо

Evolution SUN Polarized

Купувайки този продукт вие ще добавите 344 loyalty points В твоята количка ще има 344 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 17,20 лв


В наличност

Насладете се на своето отглеждане със стил с тези модерни италиански рамки със спортни скрити панти! Устойчивата леща SUNp е изработена от лек полимер, придаващ истински цвят с пълна UV защита. Основен инструмент за отглеждане на открито.

Повече детайли

Цена: 344,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Evolution SUN Polarized

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за растеж.

Технология на обектива
Изработен от лек, нечуплив полимер, обективът SUNp предлага пълна UV защита, докато работи под най-голямата светлина за растеж от всички: слънцето. Поддържайте очите спокойни при ярки условия, като същевременно запазвате истински цвят и изключителна яснота. Подобрена с най-новата поляризираща технология от Carl Zeiss Vision за минимизиране на изкривяванията при гледане на мобилни телефони или други екрани. Разполага с най-доброто в класа антирефлексно покритие, наречено „лилавите“, което придава на вътрешната страна на лещата отличителния лилав блясък.

Технология на рамката
Произведена в Италия, тази рамка разполага със скрити гъвкави панти за персонализиран монтаж, който не спестява стил. Evolution е удобен и гъвкав, тъй като е направен с TR90: невероятно издръжлив и лек термопластичен материал. Произведен с швейцарска технология, TR90 позволява на Evolution да се огъва под натиск и да контурира лицето ви.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: