1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Lennox SUN Polarized Преглед отблизо

Lennox SUN Polarized

Купувайки този продукт вие ще добавите 376 loyalty points В твоята количка ще има 376 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 18,80 лв


В наличност

Lennox са предназначени за женски лица и са ръчно изработени от италиански майстори. Устойчивите лещи SUNp са изработени от лек полимер, който придава истински цвят и осигурява пълна UV защита. Основен инструмент за отглеждане на открито.

Повече детайли

Цена: 376,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Lennox SUN Polarized

Don't grow blind

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за отглеждане.

Технология на обектива
Изработен от лек, нечуплив полимер, обективът SUNp предлага пълна UV защита, докато работите под най-голямата светлина за растеж от всички: слънцето. Поддържайте очите спокойни при ярки условия, като същевременно запазвате истински цвят и изключителна яснота. Подобрена с най-новата поляризираща технология от Carl Zeiss Vision за минимизиране на изкривяванията при гледане на мобилни телефони или други екрани. Разполага с най-доброто в класа антирефлексно покритие, наречено „the purps“, което придава на вътрешната страна на лещата отличителния лилав блясък.

Технология на рамката
Lennox е специфична за жените рамка, проектирана да пасва на по-малки лица, като същевременно осигурява достатъчно покритие. В Италия се обработва ръчно от ацетат: разкошно богат и гладък материал на луксозни марки. Името на Mary Lennox, преобразяващият герой в The Secret Garden, тази рамка е уверена, изискана и причудлива. От вашата тайна (или не чак толкова тайна) градина до улицата, Lennox ще преобрази гледката ви.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: