1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас
Нов Resistance Perfect Color HPS Преглед отблизо

Resistance Perfect Color HPS

Купувайки този продукт вие ще добавите 292 loyalty points В твоята количка ще има 292 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 14,60 лв


В наличност

Най-добрият оптичен инструмент в света за производители на закрито, използващи HPS светлини. Тази висококачествена немска леща от минерално стъкло, напоена с перфектната комбинация от редки земни елементи, осигурява „Перфектен цвят“ във вашата стая с HPS осветление.

Повече детайли

Цена: 292,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Resistance Perfect Color HPS

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за отглеждане.

Технология на обектива
Очилата  Perfect Color HPS са оптичен инструмент за отглеждане на закрито и открито под натриеви лампи с високо налягане. Тези лещи от минерално стъкло се вливат с редки земни елементи, за да филтрират светлинния спектър на растението и да възстановят естествения цвят, което улеснява откриването на проблеми като вредители и недостиг на хранителни вещества. Формулирани с висококачествено немско стъкло, лещите Perfect Color HPS са устойчиви на надраскване, лесни за почистване и не се замъгляват като евтини пластмасови стъкла. Те също така блокират UV светлината и инфрачервената топлина, поддържайки очите хладни и влажни при ярки светлини в стаята.

Технология на рамката
Оригиналната, награждавана рамка Resistance ви държи в комфорт за дълги часове. Този класически стил Base 8 е формован в Италия с лек термопласт TR-90 за най-добра издръжливост и гъвкавост. С вградените подложки за носа и слепоочието, Resistance остава на място, за да можете да останете фокусирани.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: