Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Resistance Perfect Color HPS Resistance Perfect Color HPS Resistance Perfect Color HPS Resistance Perfect Color HPS Resistance Perfect Color HPS Resistance Perfect Color HPS

Resistance Perfect Color HPS Защитни очила

Най-добрият оптичен инструмент в света за производители на закрито, използващи HPS светлини. Тази висококачествена немска леща от минерално стъкло, напоена с перфектната комбинация от редки земни елементи, осигурява „Перфектен цвят“ във вашата стая с HPS осветление.

Цена 292,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Resistance Perfect Color HPS Защитни очила

Method Seven проектира висококачествени очила и фото филтри за отглеждане на закрито и на открито. Нашите очила за растения осигуряват истински цвят при ярко осветление и са оптимизирани за всеки от стандартните спектри за осветление за отглеждане.

Технология на обектива
Очилата  Perfect Color HPS са оптичен инструмент за отглеждане на закрито и открито под натриеви лампи с високо налягане. Тези лещи от минерално стъкло се вливат с редки земни елементи, за да филтрират светлинния спектър на растението и да възстановят естествения цвят, което улеснява откриването на проблеми като вредители и недостиг на хранителни вещества. Формулирани с висококачествено немско стъкло, лещите Perfect Color HPS са устойчиви на надраскване, лесни за почистване и не се замъгляват като евтини пластмасови стъкла. Те също така блокират UV светлината и инфрачервената топлина, поддържайки очите хладни и влажни при ярки светлини в стаята.

Технология на рамката
Оригиналната, награждавана рамка Resistance ви държи в комфорт за дълги часове. Този класически стил Base 8 е формован в Италия с лек термопласт TR-90 за най-добра издръжливост и гъвкавост. С вградените подложки за носа и слепоочието, Resistance остава на място, за да можете да останете фокусирани.

Продукти от същата категория

facebook_pixel