uahcrew

Linux server.greenplanet.bg 4.9.0-6-amd64 #1 SMP Debian 4.9.88-1+deb9u1 (2018-05-07) x86_64
За повишаване концентрацията на терпеноид в маслодайните растения.
2
Categories

Top sellers

дасдасдасдас

Най-добра цена

Terpinator - Повишаване на терпенидите 1л./ 4л./ 10л./24л. View larger

Terpinator - Повишаване на терпенидите 1л./ 4л./ 10л./24л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 810 loyalty points В твоята количка ще има 810 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 40,50 лв


В наличност

Terpinator е създаден за повишаване концентрацията на терпеноид в маслодайните ароматни растения.

More details

In Stock

Price: 57,00 лв

Found a better price?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Order without registration Call us and order 0895 553 237

More info

Terpinator - Повишаване на терпенидите 1л./ 4л./ 10л./24л.

TERPINATOR
Terpinator е създаден за повишаване концентрацията на терпеноид в маслодайните ароматни растения. Уникалният състав на Terpinator осигурява основата, която изгражда жилките, от която се нуждаят растенията за да произведат ароматни масла. Чрез използването на естествено възникващи растителни и биологични компоненти, уникалните ензимни пътеки в тялото на растението се използват за повишаване продукцията на терпеноиди и растителни масла. Terpinator също катализира етапите в метаболизма на растенията, които ще предпазят и удължат във времето аромата на изсушените плодове и цвят на растенията.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА
TERPINATOR – УВЕЛИЧЕТE ТЕРПЕНОИДИТЕ В РАСТЕНИЯТА

TERPINATOR – КАКВО Е ТОВА?
Terpinator беше създаден след години изследване на естествено срещани растителни съединения, които са био-осмотични усилватели. Чрез този патентован научен процес вашите растения ще усвоят тези компоненти за да увеличат производството на терпеноиди и жилките в растението, които произвеждат масло. Тези жилки са доведени до максималния си потенциал и размер чрез използването на Terpinator задно с всяка друга програма за подхранване.

КАК РАБОТИ?
Изграждащите частици на Terpinator действат като прекурсори в производството на растително масло. Като използват естествено възникващи растителни и биологични компоненти, уникалните ензимни пътища в тялото на растението се използват от Тerpinator да увеличат продукцията на терпеноиди и растителни масла. Някои видове растителни масла съдържат терпеноиди, или компоненти, които съдържат специфични ароматни молекули. Терпеноидите са молекулни съединения, които съдържат повтарящи се единици от 5-карбонова структура наречена изопрен. Много растения включват ароматни компоненти, които произвеждат излишество от аромати, които дълго време се е смятало че оказват ефект нашата физиология посредством активирането на аромат (аромотерапия).
Две от тези ароматни молекули са лимонен и микрен. Те се появяват в широко разообразие в маслодайните растения и могат да бъдат описани като миришещи съответно на лимон или грейпфрут. Много изследователи са били наясно със силата на ароматната химия, която влияе върху настроенито, например много хора описват усещане на слънчево щастие когато помиришат лимонен. Тези видове съединения завършват в жилките, които потискат ципата на растенията и могат да доведат до биологични ефекти върху нашето тяло при поглъщане. Например, растителните масла в ментата могат да доведат до чувството на отпускане когато изпиете чаша чай. Терпеноидите също имат дълга история на антимикробиотик, в състояние да разруши или потисне развитието на болести причинени от микроби и инфекции. Terpinator също катализира етапите на нормалния метаболизъм на растението като запазва и удължава ароматите на изсушените плодове и цвят на растенията.

УПОТРЕБА
Може да използвате terpinator по време на целия цикъл на живот на растението. Съвместим с всеки вид тор.
• Вегетативни фази на растеж: Прибавете 5-10 мл на галон вода
• Фази на репродукция и връзване: Прибавете 10-30 мл на галон вода

Related products

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
phone: 0895 553 237 or sales@greenplanet.bg

Inquiry

E-mail *:
Phone *:
Product URL *: