Честита Нова Година!!!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Colibri Premium Butane - Пропан Бутан 300мл.

Colibri Premium Butane е най-чистият наличен бутан. Нашият бутан се произвежда според стандартите, изисквани от високоефективните запалки с реактивен пламък – технология, която Colibri представи на света преди повече от 35 години. 

Цена 17,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Colibri Premium Butane - Пропан Бутан 300мл.

Colibri Premium Butane е най-чистият наличен бутан. Нашият бутан се произвежда според стандартите, изисквани от високоефективните запалки с реактивен пламък – технология, която Colibri представи на света преди повече от 35 години. Нашият бутан се обработва в рафинерии от световна класа и се консервира само във възможно най-чистата среда, което води до толкова чисто гориво - по-малко от 6 части на милион! Нашето ниво на чистота от 99,9994% ни позволява с гордост да препоръчваме нашия бутан за всички запалки с бутан за многократно пълнене. Colibri Premium Butane е разработен, за да намали броя на замърсителите, които причиняват запушени клапани на горелката, неправилно запалване и неизправности – и за предпазване от скъпи ремонти. Опаковката 300мл е снабдена и с пет подвижни адаптерни дюзи в капачката, така че можете да пълните стари модели и запалки с марка Colibri.

Продукти от същата категория

facebook_pixel