Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
PLANTIT Water Timer - Аналогов Воден Таймер PLANTIT Water Timer - Аналогов Воден Таймер

PLANTIT Water Timer - Аналогов Воден Таймер

PLANTIT Water Timer може да се използва директно с водопровод от изходния кран или с гравитационна захранваща система от резервоар.

Цена 60,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

PLANTIT Water Timer - Аналогов Воден Таймер

Свържете таймерът с вашата поточна линия, изберете времето, в което желаете подаването на вода да започне и PLANTIT Water Timer  ще свърши останалото. Има 2 лесни стъпки за програмиране. Завъртете регулатора RUN TIME до желаната продължителност на напояването, а колелото FREQUENCY - за да настроите времето между напояванията. Водният таймер PLANT!T е идеален за поливане на парцели, тревни площи, градина, храсти, саксии, висящи кошници, напояване на вътрешен двор, градина на покрива, празнично поливане и разпръсквач. Той е устойчив на атмосферни влияния и работи с батерия с изключен автоматичен предпазен клапан, когато мощността на батерията е ниска.

Този контролер има бутон за забавяне на програмата, когато трябва да извършите работи по поддръжката на инсталацията и се предлага с всички необходими фитинги и вграден филтър. Той има диапазон на работното налягане от 0 до 150 PSI (0-10 BAR) и включва необходимите съединителни фитинги. Можете да изберете честотата на напояване на всеки 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12, 24, 48, 72 часа или 1 седмица и с време на работа 1, 3, 5, 10, 15, 20, 30, 60, 90 или 120 минути.

facebook_pixel