Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
HESI Bloom Complex 1л./ 5л./ 10л./ 20л. - тор за цъфтеж

HESI Bloom Complex 500мл./1л./5л.10л./20л. - Тор за цъфтеж

HESI Bloom Complex предоставя всички вещества, необходими за задоволяването на допълнителните хранителни нужди на цъфтящите растения. Освен хранителните вещества (азот, фосфор, калий, магнезий, калций, микроелементи и др.), Bloom Complex е обогатен още с жизненоважни компоненти(аминокиселини и витамини), оптимално стимулирайки развитието на растението. Резултатът от тази комбинация е бурен цъфтеж!

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

HESI Bloom Complex 500мл./1л./5л.10л./20л. - Тор за цъфтеж

HESI Bloom Complex предоставя всички вещества, необходими за задоволяването на допълнителните хранителни нужди на цъфтящите растения. Освен хранителните вещества (азот, фосфор, калий, магнезий, калций, микроелементи и др.), Bloom Complex е обогатен още с жизненоважни компоненти(аминокиселини и витамини), оптимално стимулирайки развитието на растението. Резултатът от тази комбинация е бурен цъфтеж!

Като допълнение към продукта е прибавен pH коректор. Киселинно-алкалния баланс на хранителния разтвор е коригиран до леко киселинна стойност, при която растението има възможност да усвои всички налични елементи. Bloom Complex не съдържа ненужни вещества, поради тази причина е цялостно абсорбиран от растението. Микроелементите са стабилизирани в органични съединения. Ето защо те остават достъпни и стабилни при всички нива на рН, докато не бъдат абсорбирани от корените.

Bloom Complex съдържа два вида азот: минерален и органичен. Всичко това поддържа ниските нива на електропроводимост с висока ефективност и активност на хранителните вещества. Поради тази причина, не е нужно да измервате дозата по стойноста на електропроводимост, нещо което сте свикнали да правите с други марки торове. Просто използвайте хранителната програма на HESI за почва, като НЕ превишавате посочените стойности.

Съдържание:

N-P-K : 3-3-4

  • Азот (N) - 3,0%,
  • Фосфор (P) - 2,6% под формата на (P2O5)
  • Калий (K) - 3,6 % под формата на (K2O)
  • Други: магнезий (Mg), калций (Ca)
  • Сулфати и микроелементи: желязо (Fe), манган (Mn), цинк (Zn),  мед (Cu), бор (B), молибден (Mo) 
  • Витамини : B1, B2, B6, растителни захари и аминокиселини.

Дозировка:

5мл на 1 литър вода.

Продукти от същата категория

facebook_pixel