1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

-10%

Промо Liquid W-8 Разтворима енергия за растения 1л./ 4л./ 10л./ 24л. Преглед отблизо

Liquid W-8 Разтворима енергия за растения 1л./ 4л./ 10л./ 24л.

За промоционални продукти НЕ се начисляват Greencoin-и.

Не са предвидени грийкойни за този продукт, тъй като вече е намален.


В наличност

Liquid W-8 е смес от прости и сложни въглехидрати, заедно със собствен извлечен триаконтинол, екстракт от юка, био-достъпни амино киселини, аскорбинова киселина и хумусна киселина с нискомолекулно тегло.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

In Stock

Цена:

Цена: 35,10 лв 39,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Liquid W-8 Разтворима енергия за растения 1л./ 4л./ 10л./ 24л.

Liquid W-8

• Разтворима енергия за растения
• Източник на храна за полезните микроби
• Съдържа комплексна смес от въглехидрати
• Повишава производството на смола и етерични масла
• Голяма полза
• Предпазва растението от стрес
• Повишава аромата и вкуса
• Повишава добива

Описание на продукта

Какво е това?
Liquid W-8 е смес от прости и сложни въглехидрати, заедно със собствен извлечен триаконтинол, екстракт от юка, био-достъпни амино киселини, аскорбинова киселина и хумусна киселина с нискомолекулно тегло. Тези съставки дават на растението естествени възможности да изработва собствени доставки на въглехидрати.
Liquid W-8 е чудесна въглехидратна добавка, която осигурява допълнителен източник на енергия за вашите растения давайки забележителни плодове и цветове. Полезен източник на въглехидрати както директно за растението, така и като хранителен източник за живота на микробите в зоната на корена. Това води до увелчаване на усвояването на съществените вещества и растежни стимуланти като триаконтанола.
Liquid W-8 както споменахме преди е експанзивна смес от прости и сложни въглехидрати. Използвахме многобройни източници на въглехидрати за да сме сигурни, че сме постигнали правилната пропорция за максимална полза.
За да може въглехидратите да се абсорбират с възможно най-малко усилие е необходим хумусен източник като фулвикалната киселина за да подпомогне хелатирането и да извлече хормон, който да отговаря за повишаването на пропускливостта на кореновите мембрани позволяващи много по-лесно издигане. Liquid W-8 има естествени омекотители като юка и естествения тероид триаконтанол. Формулата е балансирана с био-достъпните L амино киселини и аскорбинова киселина.
С всички тези компоненти W8 е супер добавка на въглехидрати за първото цъфтене.

Как работи?
Liquid W-8 работи като осигурява смес от въглехидрати, които растението усвоява като източник на храна. Цъфтящите растения имат склонността да използват огромна част от енергията си за производството на цвят и плодове. Като доставяте на растението готовия източник на хранителни вещества Liquid W-8 то давате на растението възможност да се фокусира върху създаването на по-големи цветове и плодове и по този начин естествено увеличава добива. Както споменахме растенията имат нужда от изобилен поток от енергия. За да може растнието да абсорбира въглехидратите ефективно трябва да има налични растителни хормони или вещества, които се държат като растителни хормони като хумусната субстанция, която позволява бързо усвояване. Хумусната субстанция също има алкализращ ефект върху основните елементи като осигурява лесен транспорт в тъканта на растението. Liquid W-8 използва множество форми на въглехидрати както прости, така и сложни като подсигурява постоянно захранване с така важните въглехидрати.
Допълнителна полза от снабдяване на кореновата система с въглехидрати е, че те са източник на въглехидрати за полезните микроби, така че когато са подпомогнати от препарат като Liquid W-8 увеличават възможностите на кореновата зона да абсорбира хранителни вещества и други вещества до 500%. Увеличава транспорта на жизнени сокове, което директно води до повишаване на добива както като количество, така и като маса. Прибавения триаконтанол позволява на растението да усвои повече въглероден двуокис, ускорява фотосинтезата, повишава клетъчната плътност и води до значителен размер. Триаконтанолът дълго време е считан за стероид за растенията, който може да бъде открит в пчелния восък Beeswax (източник за Green Planet) восъчните куликули на самите растения. Като добавяме тианконтанол, нивата на растеж и добив могат да нарастнат до 45%.
Liquid W-8 е многоизмерен продукт, който е построен върху баланса и целта, ето защо ние прибавихме L аминокиселини и натурални добавки като юка schidegra, която да свърже частите да работят в хармония за максимум количество и качество.

Защо работи?
Liquid W-8 работи, защото съдържа следните съставки:
UNIQUE CARBOHYDRATE BLEND- Уникална въглехидратна смес Декстроза, арабиноза, ксилоза, глюкоза, фруктоза, малтоза са само някои от въглехидратите в Liquid W-8, които са получени от органична необработена меласа, естествена царевична декстроза, див мед и сурова захарна тръстика за формиране на изключителна добавка за цъфтеж. Външният източник на въглехидрати позволява на растението да фокусира цялата си енергия в прозиводството на цвят и есенциални масла вместо да се опитва само да набавя храна.
LOWER MOLECULAR WEIGHT HUMIC ACID- Хумусна киселина с нискомолекулно тегло позната също като фулвикална киселина, играе жизнена роля като хелатор на съществени минерали и органични компоненти, като им позволява да преминават по-ефикасно през растителните мембрани. Фулвикалната киселина стимулира производството на ензими за функциите на растението. Една от най-важните функции на фулвикалната киселина е да транспортира другите компоненти на Liquid W-8 и други важни за цъфтежа материали до клетките, където са най-необходими.
L-FORM AMINO ACIDS- L амино киселини. Това са изграждащите тухли от протеин. Само L аминокиселините се усвояват правилно о растенията. L аминикиселините подпомагат увеличението на концентрацията на хлорофил, което води до по-високи нива на фотосинтеза. Те имат хелаторен ефект върху микро хранителните вещества, повишават усвояването и транспотирането по растението. L аминокиселините са също проводници и активатори на фотохормоните и на растежните субстанции, повишавайки нивата на терпеноиди, феноли, флавоиди и алкалоиди. Те подпомагат растението да намали стреса като заздравяват клетъчните стени.
TRIACONTANOL- Триакантанол. Това е захар на алкохолна основа, която се намира във висока концентрация в пчелния восък и люцерната. Има множество ефекти стимулиращи естественото производство на растителни хормони, включени в цъфтежа. Триаконтанолът е доказан стимулатор на фотосинтезата, увеличава съдъжанието на хлорофил, повишава клетъчната плътност и повишава усвояването на CO2 като позволява на растението да преработва повече светлина за по-високо производство на важни флуиди и изграждане на клетки. Триаконтанолът в Liquid W-8 е с научно доказан директен ефект върху теглото на сухата маса. Трианконтанолът не се открива в толкова много продукти тъй като е доста скъп. Ние използваме уникални техники за извличане за да осигурим мощен и ефективен източник на растителен стероид.
YUCCA SCHIDEGRA- Юка шидегра. Това е естествен сурфиктант богат на сапонини, което позволява на компонентите на Liquid W-8 да се използват изцяло.
ASCORBIC ACID- Аскорбинова киселина. Този важен витамин, който откриваме във всички растителни клетки е отговорен за много от процесите на израстване и узряване на растенията. Растенията изискват адекватни количества от този витамин за да се подпомогне бързото израстване на клетките, да се опази растението от унищожителния ефект на UV лъчите, и драматично да се увеличи смолата и съдържанието на етерични масла в цветовете.

Основни точки
• Разтворима енергия за растения
• Източник на храна за полезните микроби
• Съдържа комплексна смес от въглехидрати
• Повишава производството на смола и етерични масла
• Голяма полза
• Предпазва растението от стрес
• Повишава аромата и вкуса
• Повишава добива

Как да го използваме?
Liquid W-8 трябва да бъде използван през фазата на цъфтене до прибирането на реколтата. Като прибавятеLiquid W-8 до края на процеса подпомагате хелатирането на хранителните вещества и осигурявате по-добро хранене.

Указания за позлване
Liquid W-8 се използва от първа седмица на цъфтеж в пропорция 1.5ml концентрат на 1 литър вода. За най-добри резултати следвайте програмата за подхранване.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: