Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Промоция!
  • -26%

LUMATEK LED Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 - Лед лампа

Мощността току-що достигна ново ниво в LED осветлението. Lumatek представя най-мощната светлина за растеж и цъфтеж на пазара, Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 LED. Проектиран да покрие 1,5×1,5 м с допълнителен CO2 за оптимална ефективност и резултати.

Цена 3750,00 лв. 2775,00 лв.
Спестявате 26%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

LUMATEK LED Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 - Лед лампа

Ефективността на устройството ще варира в зависимост от използваното входно напрежение.

С напредъка в технологиите и производителността на арматурата, висококачественото LED осветление вече е надеждна опция, предлагаща значителна възвръщаемост на инвестициите на култиваторите. Пълноспектърните градинарски LED решения на Lumatek балансират качеството на светлината (спектри) с количеството светлина (интензитет и продължителност), осигурявайки равномерно разпределение на светлината.

По-високата спецификация Lumatek Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 LED е линейно мулти-светлинно приспособление, което произвежда изключително високи нива на PPF от 2925 µmol / s и ефективност на фотона (ефективност на приспособлението) от 2,9 µmol / J.

Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 произвежда изключително високи нива на интензитет на светлината, което изисква използването на допълнителен CO2 за тези, които планират да отглеждат на 1,5×1,5 м площи.

Използването на CO2 не е задължително, но за да използвате Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 без него, тогава препоръчваме да го държите на по-голямо разстояние от растенията, осигурявайки оптималните нива на PPFD в съответствие с етапа на растеж. Използвайки този последен метод, очакваната оптимална зона на покритие достига до 1,8 × 1,8 m, но с по-ниски нива на концентрация на интензитета на PPFD.

Използването на добавки на въглероден диоксид (CO2) във вашата контролирана среда може значително да подобри добива от вашата култура, ако се използва правилно. Като цяло добро правило е, че след като надвишите 1000 µmol/s/m2 PPFD нива, трябва да бъдете 1:1 с CO2 PPM – до 1500. Така че при максимален PPFD = 1500 µmol/s/m2, CO2 ще бъде 1500 PPM (малко по-ниско, 1400 PPM може да е най-безопасното за стартиране).

Новата линия на Zeus е изградена с помощта на висококачествени драйвери на Lumatek и най-ново поколение светодиоди от Lumileds и Osram, генерирайки източник на светлина с пълен спектър, идеален за цикли на растеж и цъфтеж. Друга нова характеристика на тази линия е технологията Clear Glue защитно покритие върху LED лентите, което води до по-висока пропускливост на светлина от 99% без загуба, удължен живот на диодите, допълнителна устойчивост на корозия и висока водоустойчивост IP65. За основна поддръжка просто почистете прътите с мокър памук.

За различни сортове, периоди на размножаване и вегетативен растеж Zeus може да бъде затъмнен, без да губи ефективност. Високата ефективност и ниско захранвана LED конфигурация с 10 LED бара намалява температурата на светодиодите, увеличавайки мощността и подобрявайки поддръжката на светлината.

Спецификации:

  • Балансиран пълен спектър светлина
  • ​много висока производителност: 2.9µmol/J
  • PPF: 2925 µmol/s
  • Консумация на енергия: 1025W (± 5%)
  • Покривна площ при допълнително добавено количество CO2: 1.5 x 1.5м. 
  • Покривна площ без допълнително добавено количество CO2: 1.8 x 1.8м. (поставя се на по-високо от растенията)
  • Живот: 60 000 часа
  • Източник на светлина: Higher Spec Osram и LUMLED диоди
  • Напълно регулируем: OFF, 25%, 50%, 75%, 100%  с 0-10V димер (включен)
  • Размери: 1181.2 x 1091 x 105.7мм.
  • Тегло: 18кг.
  • Гаранция: 5 години

Продукти от същата категория

facebook_pixel