Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Cool Tube Reflector Kit - Вграден рефлектор
  • -22%

Cool Tube Reflector Kit - Вграден рефлектор

Този комплект за осветление се предлага с топлоустойчив стъклен въздуховод с вграден рефлектор. Предназначен за да отвежда топлината, произвеждана от лампата, извън помещението за отглеждане, като по този начин регулира температурата в него.

Цена 256,66 лв. 200,19 лв.
Спестявате 22%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Cool Tube Reflector Kit - Вграден рефлектор

Без Cool Tube вашите растения биха изгаряли, но благодарение на това изобретение те ще бъдат защитени през най-горещите месеци или в малки пространства.
Екстрактора извежда топлият въздух през тръбата, като отнема цялата топлина, излъчена от лампата. По време на по студените месеци можете да доближите лампите по-близо до растенията.

Cool Tube Reflector Kit включва:

Cool Tube 150мм Reflector e топлоустойчив стъклен въздуховод с вграден рефлектор. Снабден с фасонка Е40. Свързва се чрез въздуховоди към вентилатор, избутващ топлия въздух извън помещението. 

HSI SET 600W/230V/50Hz е Висококачествен магнитен дросел + стартер и кондензатор за 600W натриеви (HPS) и метал-халидни (MH) лампи.

Vanguard HPS 600W е натриева лампа с високо налягане от професионален клас, предназначена за фазите на вегетация и цъфтеж. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel