Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Lummi Aero Tube (Cooltube) Reflector 200mm Lummi Aero Tube (Cooltube) Reflector 200mm Lummi Aero Tube (Cooltube) Reflector 200mm
  • -35%

Lummi Aero Tube (Cooltube) Reflector 200mm - Топлоустойчив стъклен въздуховод

По-ниски нива на топлина във вашата оранжерия - перфектно за лятото!
Рефлекторът LUMii Aerotube е чудесен за поддържане на оптимални температури в стаята ви за отглеждане, като ви позволява да приближите осветлението си до растенията, без да причинявате изгаряне или увреждане на листата.

Цена 180,00 лв. 117,00 лв.
Спестявате 35%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Lummi Aero Tube (Cooltube) Reflector 200mm - Топлоустойчив стъклен въздуховод

По-ниски нива на топлина във вашата оранжерия - перфектно за лятото!
Рефлекторът LUMii Aerotube е чудесен за поддържане на оптимални температури в стаята ви за отглеждане, като ви позволява да приближите осветлението си до растенията, без да причинявате изгаряне или увреждане на листата.

  • Просто и ефективно
  • Екстериор от дебело стъкло
  • Безшумен настройка
  • Лесно поддържан контрол на температурата
  • Свалящи се части за лесен достъп до лампата

Съдържа:
1 X LUMii Aerotube Reflector, 1 X комплект висящи куки

Размери на рефлектора на Aerotube LUMii: 8 инча (200мм):
Дължина - 55см

Как работи рефлекторът LUMii Aerotube:
Рефлекторите на Cooltube отдавна са любими на производителите и по уважителна причина: те намаляват риска от топлинни щети, причинени от осветление с висока интензивност на разряд. Този рефлектор е от полза за поддържане на температурата на постоянно ниво. Те премахват 90% от топлината от избраната от вас лампа и увеличават максимално капацитета на крушката.

Рефлекторът на Aerotube е въздухонепроницаем, с напълно запечатана стъклена тръба за монтиране на вашата лампа. Външният рефлектор е прикрепен към горната част на тръбата и се сглобява лесно.

Как да използвате LUMii Aerotube Reflector:
Рефлекторът LUMii Aerotube се предлага с подробни инструкции в опаковката, които ще ви покажат как ефективно да сглобите рефлектора. Той трябва да се използва заедно с вграден вентилатор и гъвкав алуминиев канал (продава се отделно), за да може въздухът да преминава през тръбата.

LUMii AeroTube разполага с подвижен държач на лампата, заедно с 2 части външен рефлектор и 4 м кабел.

Продукти от същата категория

facebook_pixel