Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G237 16W LED Light Fixture - Резервно осветително тяло 60см

16W Eco LED резервно осветително тяло за използване с G139B и G139W Grow Light Gardens.

Цена 90,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G237 16W LED Light Fixture - Резервно осветително тяло 60см

Отглеждайте това, което обичате, обичайте това, което отглеждате - през цялата година. Светлините за отглеждане с пълен спектър възпроизвеждат естествената слънчева светлина за целогодишно отглеждане. Перфектен за отглеждане на салати и билки или за започване на ранен сезон. Използвайте и за стимулиране на цъфтящи стайни растения извън сезона. Високоефективни 16-ватови екологични LED светлини с висока мощност. Тези тела могат да бъдат монтирани към всички вече закупени съществуващи модули Grow Light Garden, като са необходими 2 осветителни тела за модул.

Продукти от същата категория

facebook_pixel