Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland G262B Grow Light Garden - Мини градина с Led осветление

Garland G262W Grow Light Garden - Перфектен за отглеждане на салати и билки или за разсад. Използвайте и за стимулиране на цъфтящи стайни растения извън сезона.

Цена 380,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland G262B Grow Light Garden - Мини градина с Led осветление

Отглеждайте това, което обичате, обичайте това, което отглеждате - през цялата година. LED лампите за отглеждане с пълен спектър възпроизвеждат естествената слънчева светлина за целогодишно отглеждане.

Перфектен за отглеждане на салати и билки или за започване на ранен сезон. Използвайте и за стимулиране на цъфтящи стайни растения извън сезона.

Разполага с 2 високоефективни лампи с висока мощност от 16 вата.

Доставя се с 4 здрави тави за многократна употреба за лесно последователно засаждане. Включва вложка с повдигната платформа и капилярна подложка, позволяваща на растенията да се самонапояват до 14 дни (в зависимост от климатичните условия).

Височината на сенника се регулира лесно до максимум 38 см от основата, за да се постигне оптимален растеж на растенията.

Атрактивен дизайн на плота, идеален за използване в дома, офиса или ресторанта. Произведен от 100% рециклирана здрава пластмаса и здрав алуминий.

Размери: 62 см Х 40 см Х 47 см 

Мощност: 32 вата

Продукти от същата категория

facebook_pixel