Уведомяваме Ви, че във вторник (24.05.2022г.) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -30%

GreenPlanet Ocean Magic 1л./4л. - Екстракт от водорасли

Ocean Magic е вегетативна добавка, получена от водораслите в Атлантическия океан, която предоставя разнообразни ползи за вашата градина и растения. Богатите съставките, намерени в Ocean Magic, поддържат редица функционални свойства като вкореняване и намаляване на околния и растителен стрес.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 82,00 лв. 57,40 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Ocean Magic 1л./4л. - Екстракт от водорасли

Как работи:

Ocean Magic е естествена добавка от водорасли, която се използва във вегетативния етап, за да благоприятства растежа и силата на вашите растения. Всичко започва с естествено получените водорасли от Атлантическия океан, които използваме в нашата формула. Нашите водорасли са студено пресовани, за да запазят всички жизненоважни минерали и хранителни вещества и гарантират, че няма недостиг на микроелементи. Съдържа изобилие от хранителни вещества, аминокиселини, биостимуланти и ензими, които вашето растение може да пропусне без добавяне на водорасли.

Когато се прилага като коренова храна, Ocean Magic има пряка полза за развитието на кореновата зона и за по-големи добиви във фазата на цъфтеж. Той също така ще работи за подобряване на усвояването на хранителни вещества, жизнеността на растенията, както и за повишаване на устойчивостта на растението от вредители и болести. Ocean Magic може да се прилага и като листен спрей за тези допълнителни предимства.

Как се използва:

Разклатете добре преди употреба.

За директно подхранване на корени: Разредете 0,5 ml / L (2 ml / Gal) вода и напоете добре.

За листно подхранване: Използвайте 5 ml / L (19 ml / Gal) вода. Започнете да пръскате растенията от 2 до 4 седмица от етапа на растежа и след това веднъж седмично в следващите 2 до 3 седмици. Пръскайте върху сухи листа, когато не се очаква дъжд.

Продукти от същата категория

facebook_pixel