Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
TOP BOOSTER

TOP BOOSTER - Цъфтежен стимулатор 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л./ 20л.

TOP BOOSTER от House & Garden стимулира бързото образуване на плод и цвят, предоставяйки на вашите растения големи количества фосфор и калий, в рамките на 3 до 4 дни.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 17,42 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

TOP BOOSTER - Цъфтежен стимулатор 250мл./ 500мл./ 1л./ 5л./ 20л.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

House & Garden Top Booster създава оптична суша, даваща на растението впечатление, че е започнала последната фаза от неговия жизнен цикъл. За да гарантира оцеляването си, растението ще започне да образува цветове и плодове, за да се възпроизведе. След три или четири дни, обичайната схема за хранене на хранителни вещества трябва да се възобнови. С това ранно задействане растението ще продължи да образува цветове и ще има време да развие по-големи плодове.

House & Garden Top Booster е изключително мощен стимулатор за цъфтеж, който ще удиви производителя. Top Booster действа на основата на PK13-14, но с допълнителните предимства на Eddha-Fe (желязо). Основата на всички стимулатори за цъфтеж е смес от чист калий и фосфор. Тези елементи са важни за процеса на цъфтене на растението и създават превъзходни условия за цъфтеж. Калият е за началните етапи на цъфтеж,а фосфорът е за правилното развитие на плодовете и цветовете, докато желязната добавка Eddha-Fe осигурява по-добро оцветяване на листата.

СЪОТНОШЕНИЕ НА РАЗРЕЖДАНЕ

Съотношение на разреждане на Top Booster е 1,5 ml / L

ПРИЛОЖЕНИЕ

Използвайте Top Booster четири седмици преди прибиране на реколтата за 3-4 дни.

Пригответе контейнера с хранителни добавки, като първо добавите основната хранителна съставка (напр. Coco,Hydro или Soil)) към резервоара за вода. Регулирайте EC на хранителната добавка и след това добавете вашия Top Booster. Нагласете стойността на рН, за да хармонизирате с хранителния разтвор.

Продукти от същата категория

facebook_pixel