Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Bio Nova Profi Mix - 2кг.

Profimix е разработен за максимална печалба и лесна употреба. Profimix съдържа органични торове + микроорганизми. Органичните вещества, които поставяме вътре, са напълно чисти, без отпадъци от животни, така че това е веган тор.

Цена 65,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio Nova Profi Mix - 2кг.

100% органичен тор на гранули - Концентрация 2kg: 500L почва - NPK 5-4-7 + 2 MgO

Всичко в едно основен тор за пълно отглеждане

Profimix е разработен за максимална печалба и лесна употреба. Profimix съдържа органични торове + микроорганизми. Органичните вещества, които поставяме вътре, са напълно чисти, без отпадъци от животни, така че това е веган тор.

След смесване на Profimix в почвата, само водата е това, от което се нуждаете! Смесете този основен тор във вашата почва и ще е достатъчна храна за 10-12 седмици. Най-лесният начин за отглеждане! Profimix стимулира дейността на микроорганизмите, подобрява процеса на вкореняване, осигурява енергичен растеж и цъфтеж. Profimix стимулира естествената устойчивост срещу вредители.

Какво е BioNova Profimix?

Profimix е веган тор, специално създаден като лесен за използване продукт. Просто смесете 100-150 грама на 18-22 литров съд с почва. а останалото, което трябва да направите, е просто да добавите вода. Не трябва да се измерва рН, тъй като микроорганизмите в продукта ще балансират рН във вашия субстрат по естествен начин!

 - Универсален тор за естествено отглеждане

 - Бърз растеж и повече междувъзлия

 - По-висока устойчивост срещу стресови фактори

 - По-добро развитие на корените

 - Много рентабилен, работи 3 месеца

 - Стимулира почвено-екосистемата

 - 100% растителен

Съвети от производители на Bionova

✔ Приготвяне на био разтвор: необходимо време 24/36 часа с въздушна помпа във водата. Използвайте безхлорна вода или в случай на чешмяна вода оставете да шупне за около два часа с помпата, след това добавете приблизително 25 - 50 g Profimix на литър вода, след което използвайте чая максимум 6 часа след изключване на помпата.

Как да използвам Bionova Profimix?

Bionova Profimix е за пълен цикъл на растеж

Bionova Profimix се смесва с всички основи на Bionova, стимулатори, минерали и универсални продукти

Bionova Profimix се смесва в открита почва или субстрат.

Предлагат се в единици

2 кг

25 кг

1000 кг

Технически спецификации

Смесете 1 кг Profimix с 0,25m³ (250L) пръст

или

Смесете 1 кг Profimix в 10m² от вашето открито поле

Продукти от същата категория

facebook_pixel