Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

M7 Resistance 2 FX Classic Защитни очила

100% UV защита. Инфрачервеното намаляване на топлината поддържа очите хладни и влажни, плюс антирефлексното покритие намалява отблясъците. Проектиран за LED и CMH светлини с пълен спектър.

Цена 410,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

M7 Resistance 2 FX Classic Защитни очила

Технология на обектива

Проектиран съвместно с Carl Zeiss Laboratories, офтамолози, оптични физици и дори електроинженери, обективът FX Classic е инженерно чудо. Създаден е специално, за да поддържа очите ви хладни и влажни, също така гарантират безопаснт под ярки бели LED светлини с пълен спектър и CMH / LEC лампи. Антирефлексното покритие намалява отблясъците, а инфрачервеното намаление побеждава топлината, като поддържа очите ви хладни и влажни под ярки светлини в стаята. Може да изглежда като слънчев ден при светлини с пълен спектър, но LED технологията излъчва мощно лентово излъчване, докато CMH / LEC лампите съдържат UV и инфрачервени лъчи. Ето защо висококачествените очила за отглеждане са основен инструмент в стаята/оранжерията. Изработена от издръжлив полимер, лещата FX Classic доставя възможно най-голямо количество безопасна светлина за очите ви, постигане на перфектен баланс светлина/тъмнина, така че да не се налага да сваляте очилата си, за да видите дълбоко в сенника си. 

Технология на обектива

Resistance 2 е еволюцията на нашата класическа рамка, избрана от High Times Magazine за продукт на годината в продължение на три години подред. Изработена в Италия с лека термопластична пластмаса TR-90, тази персонализирана рамка е оборудвана с текстурирани гумени акценти за захващане без хлъзгане и гъвкави панти, устойчиви на удари. Resistance 2 ви покрива с модерен стил и пълна защита от светлина под всички ъгли.

Продукти от същата категория

facebook_pixel