Заповядайте в новооткрития магазин Green Planet  в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
SUNFLOWER AUTOMATIC TRIMMER - XL SUNFLOWER AUTOMATIC TRIMMER - XL SUNFLOWER AUTOMATIC TRIMMER - XL SUNFLOWER AUTOMATIC TRIMMER - XL SUNFLOWER AUTOMATIC TRIMMER - XL

SUNFLOWER AUTOMATIC TRIMMER - XL - Тример

AUTOMATIC TRIMMER L® е уникално и напълно автоматизирано устройство с капацитет за подрязване до 40 кг на час.

Цена 18798,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

SUNFLOWER AUTOMATIC TRIMMER - XL - Тример

AUTOMATIC TRIMMER XL® е уникално и напълно автоматизирано устройство с капацитет за подрязване до 40 кг на час.
Ненадминатият дизайн позволява бърз и лесен монтаж и поддръжка. Тази нова технология, извежда автоматичното почистване на съвсем ново ниво, което е без аналог в сектора.

Подрязването става лесно. Тримера не изисква отстраняване на листа преди това. Вече няма да губите време подрязвайки клоните си от нежелани листа.

AUTOMATIC TRIMMER XL® е проектиран и разработен от Sunflower Trimmer Ltd., използвайки най-модерните технологии и процеси.

Билките се зареждат в черен пластмасов контейнер, след което попадат в съд от неръждаема стомана, където се подрязват. Всичко е автоматично, без допълнителни усилия. Цветята се въртят и бавно се преместват в торбата за готов материал. Остриетата са само на 1 мм от таблата, което позволява перфектно подрязване. 

Концепцията за система за сменяеми барабани е разработена за най-взискателните потребители. Размените им никога не са били по-лесни и не са необходими инструменти. Ще видите, че престоят ви, както и разходите, бързо намаляват, докато печалбите ви се покачват.

Системата за сменяеми барабани ви позволява лесно да сменяте барабани, за да редувате мокро и сухо почистване.

Не се изискват инструменти и не се изисква сложен монтаж!

Почистването никога не е било по-лесно. Не са необходими сложни инструменти. Всичко, от което се нуждаете, е пластмасова шпатула, алкохол и хартиена кърпа. Всички части на устройството са лесно достъпни.

РАЗШИРЯВАЩ СЕ
Имате ли нужда от повече капацитет за подстригване? Можете да свържете до 4 устройства в линия за Automatic trimmer L®, за да получите най-ефективната и най-бърза линия за подстригване.

Технически спецификации:
Размер на устройството (h, w, d):100x80x50cm
Тегло на устройството: 65 кг
Мокро подстригване: 30 до 40 кг / час
Суха подстригване: 5 до 7 кг / час
Волтаж: 230V
Диаметър на тумблера: 220 милиметра
Дължина на ротора: 542мм
Въздушен изход: 1850 м3 / ч
Макс. засмукване: 1700 Па
Изходяща мощност: 1.1 kw
Оценка на IP заграждение на двигателя: IP 55
Въртене на двигателя: 2800 об / мин

Продукти от същата категория

facebook_pixel