Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Grove Bags (Window Pouch) Black М 28гр. - Влагозапазващ плик

Торбичките Grove Bags Window Pouch Curing Bags са най-добрият начин за съхранение на билки, храна, ядки или друга органична материя, защото гарантират, че винаги е на правилното ниво на влажност. Grove Bags са най-добрият избор за днешните производители, тъй като позволяват крайният продукт да бъде с възможно най-високо качество от отглеждането до консумацията. 

Цена 6,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Grove Bags (Window Pouch) Black М 28гр. - Влагозапазващ плик

Торбичките Grove Bags Window Pouch Curing Bags са най-добрият начин за съхранение на билки, храна, ядки или друга органична материя, защото гарантират, че винаги е на правилното ниво на влажност. Grove Bags са най-добрият избор за днешните производители, тъй като позволяват крайният продукт да бъде с възможно най-високо качество от отглеждането до консумацията. Решаващо за крайния продукт е запазването на терпените; Grove Bags постигат оптимални нива на терпен чрез комбиниране на контрол на влажността с отделяне на газове и антистатични свойства за поддържане на перфектния климат. Задържането на тегло е друго важно предимство от използването на Grove Bags. Съдържанието на влага в органичната материя е пряко свързано с крайното тегло на продукта,

Grove Bags използва собствената си технология TerpLoc, която обединява шест отделни бариерни слоя филм, за да осигури активен контрол на влагата и защита на вашите стоки. Функцията TerpLoc™ на Grove Bag гарантира, че влагата тече непрекъснато навътре и навън от торбите, за да ги поддържа балансирани. В резултат на това билките, храната или ядките остават по-свежи за по-дълго време и производителят може да опакова продукта по-рано от конкурентните марки. Terploc е първият по рода си, наистина пасивно атмосферно опаковъчно решение, което перфектно лекува вашите сухи билки, храни и ядки. Независимо от вида на органичната материя, когато става въпрос за по-фините неща, всеки един грам продукт е важен и съхранението/консервирането е ключов фактор за максимизиране на печалбите. За разлика от други опаковъчни агенти за втвърдяване и съхранение, Terploc е разработен около уникалните свойства на богатите на терпени органични вещества, за да създаде възможно най-ефективната опаковка. В допълнение, Terploc успява да забави разграждането на билките и терпените до скорост, невиждана досега. Това удължава срока на годност на вашия продукт и максимизира произтичащите маржове на печалба. 

Невероятният активен контрол на влагата на Grove Bags се комбинира с антимикробни свойства, за да създаде високоефективно опаковъчно решение, което прилага ниски нива на кислород, за да създаде идеалния климат за втвърдяване. Технологията Terploc™ в сърцето на Grove Bags се състои от шест уникални филма с висока бариера с изрични основни свойства на пропускливост, предназначени за сухи билки, но еднакво подходящи за храни и ядки. Всички нежелани газове и водни пари се разпространяват активно през бариерите от фолио, създавайки среда без мухъл за втвърдяване и поддържане на качеството на вашия материал.

Всички тези бариери от фолио са насочени към различен проблем, който може да повлияе на качеството на вашия краен продукт. Този многостепенен подход гарантира, че вашата билка винаги получава максимална защита.

Първият слой е издръжливият слой, който предпазва вашия сух билков материал с дебел слой, устойчив на пробиване, който помага да се гарантира, че внимателно контролираният климат е безопасен по време на транспортиране/доставка.

Следващата филмова бариера осигурява защита от миризми, като ви помага да уловите миризмата, докато не сте готови да й се насладите.

Следва слоят кислороден филм, който е проектиран да гарантира, че може да генерира и поддържа ниски нива на кислород и да ограничава окисляването на терпените. Кислородният слой предпазва от загуба на тегло и поддържа ефективността на вашия продукт.

Следва антистатичният слой, критичен елемент, тъй като много пластмаси генерират статично електричество, което може да лиши от сухата билка основни свойства. Този слой гарантира, че терпените остават във вашите органични продукти, а не върху опаковката.

След това бариерата за влага работи в тандем с кислородния слой, за да поддържа активен контрол на влагата. Ниските нива на кислород забавят процеса на дишане, така че излишната водна пара, която се е натрупала в пространството на Grove Bag, се разпространява през опаковката, за да се предотврати развитието на мухъл.

И накрая, UV филмовият слой, комбиниран с непрозрачна опаковка, осигурява отлична защита от вредните UV лъчи

За втвърдяване на сухи билки Grove Bag обикновено препоръчва първо да изсушите материала за 10-14 дни; В зависимост от структурата на билката, плода или ядката, Grove Bags смятат, че относителната влажност трябва да бъде между 10-12%, въпреки че всеки има различни техники, които работят за него. Когато пълните торбите с материал, Grove Bags препоръчва да оставите торбите поне 25% празни, за да може торбата да функционира правилно. След като чантата е затворена, технологията поддържа вашата вътрешна среда между 58% и 62% относителна влажност.

Торбата трябва да се съхранява на добре проветриво и хладно място под 21 градуса по Целзий. Колкото по-гореща е средата, толкова по-голяма е загубата на тегло.

Продукти от същата категория

facebook_pixel