Заповядайте в новооткрития магазин Green Planet  в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
 • -10%

Milwaukee Ph meter Ph55 - Измервателен уред

Milwaulkee pH55 pro е професионален водоустойчив рН метър, който разполага с LCD дисплей с 2 реда, показващ едновременно стойностите за рН и температура (° C или ° F).

Цена 130,00 лв. 117,00 лв.
Спестявате 10%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

 • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
 • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Milwaukee Ph meter Ph55 - Измервателен уред

Milwaulkee pH55 pro е професионален водоустойчив рН метър, който разполага с LCD дисплей с 2 реда, показващ едновременно стойностите за рН и температура (° C или ° F). Големият дисплей показва показания в разширен диапазон от -2.0 до 16.0 рН и едновременно показва температура от -5.0 до 105.0 ° С или 23.0 до 221.0 ° F.
Уреда разполага с индикатор за стабилност и функция HOLD, която запазва на екрана отчетената стойност, за по-лесно и точно записване. Големият дисплей има и графични символи, за да ви преведе през всички операции. Температурния датчик осигурява бързо и точно измерване.
Калибрирането се извършва автоматично, като използвате запаметяващия се стандарт и NIST калибриращи течности. Функцията автоматично изключване пести енергията на батерията. Смяната на електрода и батерията става бързо и лесно!

 • Обхват: pH от -2,0 до 16,00; темп. от -5.0 до 60.0°C
 • Резолюция: 0,1 pH; 0.1°C
 • Точност: ±0.1pH; ±0.5°C
 • Калибриране: автоматично, по една или две точки (на pH 4, 7, 10 или 4, 6.86, 9.18)
 • Автоматична температурна компенсация от -5 до 60°C
 • Условия на работа: темп. -5 до 50°C, влажност до 100%
 • Батерии: 4 бр. LR44 1,5V / 300 часа работа
 • Автоматично изключване: след 8 мин.
 • Размери: 200 x 38 мм
 • 100 гр.
 • Гаранция от производителя - 2 години за уреда, 6 месеца за сензора. Не важи за механични повреди и неправилна експлоатация!

КАЛИБРИРАНЕ:
За да използвате уреда с максималната му точност, необходимо е често калибриране. Калибрирайте и при смяна на сензора, както и след тестване на силни киселини или основи.
От работен режим натиснете "ON/OFF/CAL" докато дисплея покаже "CAL". Отпуснете бутона.
Уредът влиза в режим на калибриране, дисплея показва "pH 7.01 USE"
За калибриране по една точка, потопете в съответната буферна течност (pH 4.01 или 7.01)
Уредът влиза в режим на разпознаване на буферната течност. Ако не успее с разпознаването, дисплеят показва "USE" за 12 сек., и след това показва "WRNG", това означава че буферната течност не е разпозната. Ако течността се разпознае, на дисплея се показва стойността на pH и "REC"
Ако е използвана течност с pH 7.01, натиснете "SET" за да излезете от режима на калибриране, дисплея ще покаже "OK 1". Първата точка на калибриране е запаметена и уредът се връща в работен режим.
За калибриране по 2 точки, първо калибрирайте по pH 7.01; след това уредът ще поиска втората течност с показание на дисплея "pH 4.01 USE".
Изплакнете и потопете във втората течност (pH 4.01 или 10.01)
Ако течността е разпозната, на дисплея се показва "REC" и калибрирането е завършено. Дисплеят показва "OK 2" и уредът се връща в работен режим. Ако не успее с разпознаването, дисплеят "WRNG".
Ако искате да прекъснете процедурата по калибриране, натиснате "ON/OFF/CAL". Дисплеят показва "ESC" за 1 сек. и уредът се връща в работен режим.
За да отменине калибриране и върнете уреда към фабричните настройки, натиснете "SET/HOLD" след влизане в режим на калибриране и преди отчитането на първата точа на рН. Дисплеят показва "CLR" за 1 сек. и уредът се връща в работен режим с фабрични настройки.

Продукти от същата категория

facebook_pixel