Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Bluelab Combo meter Bluelab Combo meter Bluelab Combo meter

Bluelab Combo meter - комбиниран измервателен уред

Bluelab Combo Meter е портативен метър 3 в 1 - pH, електропроводимост и температура. С това устройство ще разберете дали тези 3 параметъра са в допустимите стойности, за да можете да направите бързи корекции, които ще възстановят правилния растеж на вашите култури. 

Цена 708,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bluelab Combo meter - комбиниран измервателен уред

Bluelab Combo Meter е портативен метър 3 в 1 - pH, електропроводимост и температура. Ако имате проблеми, като жълти листа или забавен растеж,с това устройство ще разберете дали тези 3 параметъра са в допустимите стойности, за да можете да направите бързи корекции, които ще възстановят правилния растеж на вашите култури. Bluelab Combo Meter разполага с 2 писалки- проба, отчитащи стойностите - Bluelab pH Probe и Bluelab Conductivity/Temperature Probe. При отчитане, просто ги поставете в разтвора и избраната стойност ще се появи на екрана. Тъй като това устройство е портативно и не се нуждае от допълнително електрическо захранване, за да работи, то може да ви послужи по всяко време и навсякъде в управлението на ежедневните хранителни изисквания на вашите култури. Инструкции за лесна калибрация, може да намерите на гърба на уреда. Функцията easy push button , прави този продукт един от най-лесните за използване на пазара. Писалката- сонда за pH стойността е сменяема, което удължава живота на продукта. Писалката - сонда за електропроводимостта и температурата няма нужда от калибрация.

Продукти от същата категория

facebook_pixel