Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста №212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Garland W1022 Ph Soil Test (2 бр) - pH тестер за почва

За най-добри резултати при отглеждане препоръчваме да тествате нивата на pH на вашата почва, за да сте сигурни, че е подходяща за растенията, които искате да отглеждате на определени места. С Garland Ph Soil Test тестването се извършва лесно. Опаковката съдържа 2 теста за еднократна употреба и има таблица на гърба на опаковката, която показва идеалната pH стойност за популярни растения

Цена 8,50 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Garland W1022 Ph Soil Test (2 бр) - pH тестер за почва

Използвайки тези почвени тестове, можете лесно да определите нивата на pH на вашата градинска почва. Въоръжени с тази ценна информация, можете да предприемете необходимите стъпки за отглеждане на цветуща градина. Почва с прекалено киселинни или алкални нива ще доведе до слаб растеж на растенията. Чрез точно измерване на pH на почвата ви можете да предприемете коригиращи мерки за постигане на по-балансирано pH, което в крайна сметка води до по-жизнен и пищен живот на растенията. 

Опаковката съдържа 2 pH теста за еднократна употреба.

Как да проверите почвата си:

Вземете проба от почвата на около 10см под повърхността. Отстранете капачката от епроветката, като внимавате да не разсипете праха вътре. Добавете почвата към праха до първия ред. Добавете вода (за предпочитане преварена) към четвъртия ред. Затворете и разклатете епруветката старателно. Оставете почвата да се утаи. Сравнете цветния разтвор с цветната диаграма на pH.

Продукти от същата категория

facebook_pixel