Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Bluelab Guardian Monitor Wi-Fi - Индикатор на наивата на pH, EC и температура

Bluelab Guardian Monitor Wi-Fi е постоянен индикатор за желаните нива на EC, pH и температура, което позволява на производителя да оптимизира тези параметри, докато културата напредва през всяка фаза на растеж. Мигащ дисплей позволява на градинарите да знаят, ако един параметър се отдалечи от желаното ниво, което им позволява бързо да направят необходимите корекции.

Цена 990,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bluelab Guardian Monitor Wi-Fi - Индикатор на наивата на pH, EC и температура

Наблюдавайте pH, проводимостта и температурата на вашия резервоар с предупреждения на телефона си, когато използвате монитора Bluelab Guardian Monitor с възможност за Wi-Fi.

  • Вграден Wi-Fi (с опция за деактивиране)
  • Аларми за високо/ниско pH, температура и проводимост
  • Енергонезависима памет – запазва настройките при загуба на захранване
  • Безопасни за растенията зелени светодиоди с регулируема яркост на дисплея
  • 2 метра / 6,6 фута кабели за сонда за измерване
  • 110 – 240 VAC (мрежово захранване)
  • Сменяем щепсел
  • Сменяема pH сонда Bluelab

Когато се свържете с приложението Edenic от Bluelab  :

  • Незабавни алармени сигнали на вашия телефон 
  • Дистанционно наблюдение и управление
  • Отчитане на историята за подпомагане на вземането на решения, базирани на данни

Спестете време и усилия с Guardian Monitor Wi-Fi

Само с един поглед Bluelab Guardian Monitor Wi-Fi предава всички 3 критични параметъра за успешен растеж: pH, проводимост и температура. С вградена Wi-Fi възможност, ако е активирана, Wi-Fi на Bluelab Guardian Monitor може да показва данни в Edenic . Позволява ви да следите хранителните си нива от всяко място и по всяко време.

Bluelab Guardian Monitor Wi-Fi е постоянен индикатор за желаните нива на хранителен разтвор, което ви позволява да оптимизирате тези жизненоважни параметри, докато вашите култури напредват през всеки етап на отглеждане.

Безопасният за растенията голям LED дисплей със задно осветяване на Wi-Fi монитора Bluelab Guardian Monitor ви позволява да видите вашето pH, EC и температура с един поглед.

Можете също да зададете дискретни визуални аларми за предпочитаните от вас диапазони на параметри; те ще ви уведомят, когато вашите параметри са извън обхвата. Това гарантира, че винаги ще бъдете на върха на условията на вашия резервоар.

Wi-Fi мониторът Bluelab Guardian се захранва от мрежата и се монтира на стената или се окачва на опора с две сонди, поставени във вашия резервоар.

Поддържайте вашия Wi-Fi монитор Bluelab Guardian

Въпреки че не е необходимо калибриране за проводимост и температура, ще трябва редовно да калибрирате рН сондата на вашия монитор. Запасете се с всичко необходимо за почистване, поддръжка и калибриране на вашите сонди, като закупите комплект за грижа за сонди Bluelab .

Продукти от същата категория

facebook_pixel