В събота (25.09.2021г.) магазинът ще работи до 14:00ч.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Помпа за регулиране на pH от ProSystem Aqua

Помпата за регулиране на PH е специално създадена за непрекъснато измерване и контрол на PH на водата в резервоарите. Малкият и прецизен дебит от 40 мл/ч го прави най-опростения, но и най-модерен инструмент на пазара от този вид.

Цена 585,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Помпа за регулиране на pH от ProSystem Aqua

Помпата за регулиране на PH е специално създадена за непрекъснато измерване и контрол на PH на водата в резервоарите. Малкият и прецизен дебит от 40 мл/ч  го прави най-опростения, но и най-модерен инструмент на пазара от този вид.
Приложенията му са много и разнообразни: Голф игрища, лехи, паркове, градини, градински центрове и аквариуми, парници. Накратко, във всички инсталации където се изисква регулиране на PH на водата.

Продава се изцяло окомплектован с комплект за инсталиране, който включва: PH електрод, смукателна и напорна арматура, , изтласкващи и засмукващи тръби, стандартен PH7 разтвор, конзола за монтиране на стена и фиксиращи винтове

Продукти от същата категория