Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

SUNFLOWER BABY TRIMMER (Original Grid) - Тример

Подобно на другите продукти на SUNFLOWER, тримерът за бебета също е изработен от неръждаема стомана и алуминиеви профили. Капацитетът на подрязване от 3 кг/час на мокро покрива нуждите на повечето малки или домашни производители.

Цена 1580,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

SUNFLOWER BABY TRIMMER (Original Grid) - Тример

Дори малките производители могат да изпитат качество на подстригване, обикновено свързано с много по -големи машини. С капацитет от 3 кг/час WET този помощник е популярен избор сред множество производители.

КОМПАКТНОСТ

Тази машина е с размерите на нощно шкафче и тежи само 10 кг. Благодарение на пропорциите си, той е напълно преносим. Можете лесно да го преместите и можете да го носите с голи ръце, точно като бебе.

ЛЕСНА РАБОТА

Само един бутон за включване/изключване контролира тримера за бебета. Тази малка машина е толкова лесна за работа, колкото домашната прахосмукачка, към която я свързвате, за да засмуквате.

Висококачествените материали и солидната производителност правят Baby Trimmer® страхотна инвестиция.

Подобно на другите продукти на SUNFLOWER, тримерът за бебета също е изработен от неръждаема стомана и алуминиеви профили. Капацитетът на подрязване от 3 кг/час на мокро покрива нуждите на повечето малки или домашни производители.

Сменяемата решетъчна система осигурява много гъвкавост при подрязване на цветя с различни размери.

Въртящите се остриета се задвижват от здрава и надеждна машина, която ще ви помогне да обработвате реколтата си с години.

Всмукването се създава от прахосмукачка, която свързвате към машината. Универсално проектирана система за свързване ще ви позволи да се свържете с почти всяка домашна прахосмукачка.

С общо тегло само 10 кг и размер 33x33x20 см, Baby Trimmer® е удобен помощник за начинаещи в подстригването или за малки производители.

5-годишната гаранция гарантира, че качеството на вашия продукт SUNFLOWER ще надмине конкурентите.

Технически спецификации:

  • Размер на устройството (h, w, d): 20 х 33 х 33 см см
  • Тегло на устройството: 10 кг
  • Капацитет на мокро подстригване: 2-3 кг/ч
  • Капацитет на сухо подрязване: 1-2 кг/ч
  • Входен волтаж: 230 V
  • Честота: 50 Hz
  • Ток на двигателя: 1,4 А
  • Мощност на двигателя: 0,25 кВт
  • IP рейтинг на двигателя: 55
  • Въртене на двигателя: 1390 мин-1

Продукти от същата категория

facebook_pixel