Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Grove Bags (Window Pouch) Black XL -225гр. - Влагозапазващ плик

Grove Bags предлагат оптимален микроклимат за съхранение на билки, като регулира относителната влажност в опаковката, като същевременно предпазва вашия продукт от външни елементи, които биха влошили качеството му.

Цена 12,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Grove Bags (Window Pouch) Black XL -225гр. - Влагозапазващ плик

Groove bags помагат за поддържане на теглото, предотвратяване на мухъл и запазване на деликатните терпенови профили. След като вашият продукт е запечатан вътре, нежеланите газове и водни пари се разпространяват активно през слоевете на торбичките, създавайки микроклимат с ниво на относителна влажност от 58-62%, ограничавайки окисляването и предотвратявайки увреждане от вредните UV лъчи. Торбичките с цип се предлагат в напълно непрозрачни и с прозорци варианти в различни размери.

Торбичките TerpLoc включват 6 ключови елемента за защита на продукта: издръжливост, защита от миризми, дифузия на кислород, антистатични свойства, контрол на влажността и UV защита. Когато е изложен на влагата във вашия продукт, филмът TerpLoc® се активира, докато неговата точна пропускливост позволява на вашия продукт да се втвърди до пълния си потенциал и да остане по-свеж по време на дългосрочно съхранение.

Характеристика:

  • Максимална TerpLoc® защита
  • Затваряне с цип
  • Широко дъно за предотвратяване на деформация на продукта
  • Многократно използваем и рециклируем дизайн

Продукти от същата категория

facebook_pixel