Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

ProAct aa (Messenger) PROT-ECO 25гр. - Харпин

ProAct aa е новият Messenger с подобрена формула. Съдържа биоактивиращия протеин Harpin, който осигурява много предимства за вашите растения. Този физиологичен биоактиватор спомага за подобряване на качеството на реколтата, позволява по-голямо развитие на растението с увеличаване на броя и размера на цветовете и повишава устойчивостта към неблагоприятни условия.

Цена 68,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ProAct aa (Messenger) PROT-ECO 25гр. - Харпин

ProAct aa Protein Harpin е разтворим растителен биологичен активатор, който стимулира подобреното развитие на различни растителни процеси по естествен път.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ

Когато ProAct aa се прилага върху растения, те разпознават активното вещество чрез специфични рецептори в растението, което индуцира естествени ензимни процеси в растението, причинявайки увеличаване на развитието (по-голяма биомаса), както и репродуктивна способност (повече цветя и плодове) и естествени защитни механизми срещу абиотичен стрес (по-здрави растения).

Активирането чрез тези биохимични пътища намалява стареенето на тъканите, подобрява образуването на клетъчната стена и стимулира „втвърдяването“ на тъканите на листата и плодовете на растенията.

ПРЕДИМСТВА:

  • По-голямо развитие: Повишена реколта – по-голям брой и размер на цветовете и плодовете
  • Повече еднаквост.
  • По-добро качество: По-добро съхранение след прибиране на реколтата, запазване на качеството за по-дълго време, което се изразява в по-добри характеристики за пазара или за преработка.
  • Голяма хранителна ефективност: Подобрява реакцията на растението към използването на макро и микроелементи, главно увеличаването на калция, свързан в клетъчните стени на плодовете.
  • Подобрено здраве: Чрез увеличаване на естествения капацитет за реагиране на неблагоприятни условия на околната среда или метеорологични условия.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА:

При едногодишните култури ранните третирания са важни за първоначално активиране, което развива целия вегетативен капацитет и след това се поддържа през целия цикъл, за да се увеличи производството и качеството.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДОЗА И БРОЙ ПРИЛОЖЕНИЯ

Препоръчителната доза е 0.25гр/л или 25гр/100 литра вода (едно саше).

Броят и графикът на приложенията ще зависят от целта.

Като цяло се препоръчват 3 до 4 приложения за увеличаване на цъфтежа, осигуряване на закрепване на плодовете, подобряване на консистенцията на плодовете и намаляване на физиопатиите.

Напръскайте продукта добре от горната и долната страна на листата.

Веднъж приготвен, трябва да се използва в рамките на 8 часа.

Състав

  • Общо аминокиселини 34% w/w.
  • Свободни аминокиселини 8,7% w/w.
  • Общ азот (N) 6% w/w.
  • Органичен азот (N) 5,2% w/w.

ProAct aa е стимулант на ензимните процеси, за постигане на най-добри добиви се препоръчва да се използва заедно с торове, фунгицидни продукти или биологични пестициди.

Продукти от същата категория

facebook_pixel