Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Natural Clone (Trabe) - 50мл./ 250мл.
  • -30%

NaturalClone (Trabe) - 50мл./ 250мл. - Гел за клониране

NATURALCLONE е препарат за вкореняване на резници, под формата на гел, формулиран на базата на екстракт от морски водорасли, богат на цитокинии, бетаини, витамини и аминокиселини L-триптофан, което спомага за развитието на корените. Той също така включва основни витамини за правилното функциониране на вътрешните системи на стъблата и бързото създаване на добра коренова мрежа.

Цена 51,50 лв. 36,05 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

NaturalClone (Trabe) - 50мл./ 250мл. - Гел за клониране

NATURALCLONE е препарат за вкореняване на резници, под формата на гел, формулиран на базата на екстракт от морски водорасли, богат на цитокинии, бетаини, витамини и аминокиселини L-триптофан, което спомага за развитието на корените. Той също така включва основни витамини за правилното функциониране на вътрешните системи на стъблата и бързото създаване на добра коренова мрежа. NATURALCLONE запечатва тъканта на резниците, ограничавайки възможността от инфекция.

Инструкции за употреба:

1. Потопете изрязаната част на резника в гела на около два сантиметра за 10 секунди. Измийте клона на резника с обилно количество вода и го засадете в предпочитания от вас субстрат. Торфени цилиндърчета Jiffy, каменна вата или кокосови кубчета обикновено дават добри резултати, тъй като позволяват добро преминаване на въздуха и ускоряват образуването на корени.

2. Нанася се чрез потапяне на долните 2 см от резника. Потапянето може да се извърши по два начина:

Използвайте продукта, разреден във вода за 24 часа, при следните дози вкореняващ гел на литър вода:

Тревисти резници: 1 до 2,5 мл продукт.
Полутвърди резници: 5 до 10 мл продукт.
Твърди резници: 10 до 20 мл продукт.

Продукти от същата категория

facebook_pixel