Удевомяваме Ви, че в петък (06.05.2022г.) магазините ни ще работят от 10:00 до 15:00ч. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Root!t First Feed 125мл. Root!t First Feed 125мл. Root!t First Feed 125мл.
Root!t First Feed 125мл. Root!t First Feed 125мл. Root!t First Feed 125мл.

Root!t First Feed 125мл. - вкоренител

Root it First Feed, дайте на растения си най-добрия старт в живота! First Feed съдържа всичко необходимо за здравословен ръстеж през ключовия период на вегетация, включително Бор и Калций, които спомагат за най-бързото и здравословно развитие на корените. Всички жизненоважни хранителни вещества, насърчаващи най-добрия растеж, са в правилното съотношение.

Цена 10,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Root!t First Feed 125мл. - вкоренител

Root it First Feed, дайте на растения си най-добрия старт в живота! First Feed съдържа всичко необходимо за здравословен ръстеж през ключовия период на вегетация, включително Бор и Калций, които спомагат за най-бързото и здравословно развитие на корените. Всички жизненоважни хранителни вещества, насърчаващи най-добрия растеж, са в правилното съотношение. Съдържа витамин B-1, който насърчава растенията ви да произвеждат химикали, увеличаващи резистенцията и защитата от инфекции. Също така увеличава успеха при трансплантация. First Feed е богат на хуминови и фулвинови киселини, увеличаващи усвояването на вещества.
NPK 2.0 / 1.15 / 2.3
Ползи от използването на Root!t First Feed:

  • Спомага за бързо и здравословно развитие на корените 
  • Намалява периода на вкореняване
  • Увеличава резистенцията срещу инфекции
  • Полага основите на здравословното развитие

Дозировка:
5-8мл./ л. Използвайте през първите 3 седмици от растежа.

Продукти от същата категория

facebook_pixel